Ο Ryan Reynolds είναι ένας άντρας πολύ normal. Η καριέρα του ξεκίνησε το 1990 με την καναδική σαπουνόπερα Hillside. Πρωταγωνίστησε το 2002 στην ταινία του Van Wilder : Η Ψυχή του Πάρτι  και στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά Two Guys and a Girl. Το 2005 έπαιξε ένα σερβιτόρo στην ταινία Το Σερβίρισμα  και ένα στέλεχος δισκογραφικής εταιρίας στην ταινία Το Χρονικό μιας Χυλόπιτας. Το 2008 πρωταγωνίστησε στο Σίγουρα, Ίσως (Definitely, Maybe) και έκανε γκεστ εμφάνιση στη δημοφιλή αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά Scrubs. Το 2009 έπαιξε μαζί με τη Sandra Bullock στη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία The Proposal.

Μέχρι αυτού του σημείου ήταν μια πορεία πολύ νορμάλ. Συμμετείχε σε μέτριες ως κακές ταινίες. Ή έστω αδιάφορες. Ή συμμετείχε σε καλές ταινίες αλλά δεν σου έκανε εντύπωση . Ώσπου μια μέρα το 2016 ξύπνησε ως Deadpool. Λες και ο ήρωας τον εμπότισε με άφθονο ταλέντο, ο Ryan Reynolds έγινε ένας από τους πιο αστείους τύπους που έχουμε δει. Τόσο αστείος που θα τον θέλαμε κάλλιστα στην παρέα μας.

Όταν “ξύπνησε” ο άλλος του εαυτός!

Ο Ryan Reynolds φαίνεται να βρήκε στον Deadpool έναν άλλο εαυτό. Τον πραγματικό του εαυτό. Ίσως γι’ αυτό πάλευε για 10 ολόκληρα χρόνια ώστε να γυριστεί η πρώτη ταινία. Έβλεπε μέσα στο ρόλο τη δική του εξέλιξη. Ίσως και ο ίδιος να είχε καταλάβει ότι έπρεπε να κυνηγάει περιπτώσεις τύπου Buried ή Bodyguard’s Hitman και λιγότερο Green Lantern. Αυτή η τελευταία είναι η πιο χαρακτηριστική του αποτυχία.

Ryan Reynolds
Ο Ryan Reynolds ως Deadpool

Τα δύο προηγούμενα οι πιο ενδεικτικές του επιτυχίες. Ξαφνικά το κοινό αντιλαμβάνεται ότι ο Ryan Reynolds δεν είναι λόγος για να ξενερώσεις με μια ταινία. Είναι το ακριβώς αντίθετο. Λόγος για να δεις μια ταινία. Ή μια εκπομπή. Ή μια δήλωσή του. Ή να τον ακολουθήσεις στο Instagram. Γιατί ο Ryan Reynolds, μπορεί να είναι ένας νορμάλ τύπος αλλά πάλεψε πολύ γι’ αυτό! Και το κοινό δεν κάνει ποτέ λάθος όταν αγαπάει κάποιον.

Η μάχη του με την αγχώδη διαταραχή

Το προηγούμενο χρόνο, τον Μάιο του 2021 συγκεκριμένα ο 44χρονος τότε ηθοποιός μίλησε για τη μάχη, που δίνει κατά της αγχώδους διαταραχής. Αποκάλυψε μάλιστα ότι η έμπνευση για να μιλήσει ήταν οι τρεις κόρες του James, 6 ετών, Inez 4 ετών και Betty ενός έτους!

Σε μια εκ βαθέων ανάρτηση στο Instagram προς τιμήν του Μήνα Ευαισθητοποίησης Ψυχικής Υγείας, ο ηθοποιός αποκάλυψε τα βιώματά του και έστειλε το μήνυμα ότι γνωρίζει ότι δεν είναι μόνος.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight είπε συγκεκριμένα: «Ο λόγος είναι ότι έχω τρεις κόρες στο σπίτι και μέρος της δουλειάς μου ως γονέας είναι να διαμορφώσω τις συμπεριφορές και να εξηγήσω πώς είναι να είσαι λυπημένος και πώς είναι να είσαι ανήσυχος ή θυμωμένος. Ότι υπάρχει χώρος για όλα αυτά τα πράγματα», είπε ο ηθοποιός.

«Το σπίτι στο οποίο μεγάλωσα, δεν ήταν πραγματικά μοντέλο συμπεριφοράς για μένα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι οι γονείς μου παραμελούσαν τα συναισθήματά μου, αλλά προέρχονται από διαφορετική γενιά».

«Ξέρω ότι όταν ένιωθα ότι βρίσκομαι στον πάτο, ήταν συνήθως επειδή ένιωθα ότι ήμουν μόνος σε όλο αυτό. Έτσι νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να συζητάνε γι’ αυτό. Δεν μένω απαραίτητα στο γεγονός (της ψυχικής υγείας), ούτε θρηνώ, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να μιλάμε γι’ αυτό. Και όταν μιλάς γι’ αυτό, απελευθερώνεις και άλλους ανθρώπους».

Για παράδειγμα τα γυρίσματα στο Buried τον έκαναν κλειστοφοβικό. Αυτό επενέργησε στο συναισθηματικό και ψυχικό του εύρος σαν κλειδί που ξεκλειδώνει. Άρχισε να πατεντάρει πράγματα στον τρόπο που προσεγγίζει τον ρόλο του. Εφάρμοζε τεχνικές Ντάνιελ Ντέι Λιούις. Αποστασιοποίηση και απομόνωση του ίδιου του του εαυτού. Κυριαρχία του προσωπείου. Αυτό κάνει και τώρα.

Η αυτο-θεραπεία Ryan Reynolds

Αυτό είναι που βοηθάει την ψυχολογία του να εστιάζει και να μη φοβάται. Ως Ryan Reynolds έχει αγοραφοβία. Έχει τρομερό άγχος που έχει παραδεχτεί ότι τον σύρει σε περίεργα σκοτάδια. Γόνιμα κι αυτά στην παραγωγική διαδικασία ενός ηθοποιού. Αλλά γίνονται και βραχνάς. Ο Deadpool έγινε το alter ego του κι αυτό τον απελευθέρωσε. Απελευθέρωσε το κωμικό του ταλέντο. Είναι κι αυτό κάτι ωραίο. Να βλέπεις έναν άνθρωπο να υπερβαίνει το μέσα του, να αποχαιρετά τους δαίμονες του.

Η ζωή μετά την Blake Lively

Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively είναι παντρεμένοι, 10 χρόνια, από το 2012 και έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες. Το ζευγάρι φαίνεται να έχει βρει το μυστικό της ευτυχίας, αφού παρά τις φήμες που τους θέλουν κατά καιρούς να χωρίζουν ή να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, εκείνοι παραμένουν ενωμένοι και αγαπημένοι.

Ποιο είναι το μυστικό της όμορφης αυτής σχέσης σύμφωνα με τον Ryan Reynolds;

Σε συνέντευξή του στο ETonight, είπε: «Δεν παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά ο ένας τον άλλο. Είμαστε και φίλοι, όμως. Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι αν σου αρέσει ο άλλος. Το να ερωτεύεσαι είναι υπέροχο, αλλά, αλήθεια, αρέσει ο ένας τον άλλον; Στη δική μας περίπτωση, πάντα άρεσε ο ένας τον άλλον. Μεγαλώνουμε μαζί. Μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο. Λοιπόν, ναι, είμαι τυχερός που έχω μια φίλη σε όλο αυτό».

Family comes first

O ηθοποιός πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του. «Για μένα, αυτό που έχει σημασία είναι πραγματικά να περνάω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου πριν γίνουν έφηβες και με μισήσουν», είπε γελώντας για το συγκεκριμένο θέμα.  Και πάνες θα αλλάξει, και μέσα στη νύχτα θα ξυπνήσει και το παιδί του θα κοιμίσει. Ο Reynolds έχει δηλώσει ότι τα κάνει όλα, όπως κάθε μπαμπάς που σέβεται τον εαυτό του και φυσικά τη γυναίκα του.

Ryan Reynolds – Blake Lively: The Ordinary People

Μπορεί να βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους και η ζωή τους να είναι γεμάτη με red carpet στιγμές και glamorous πάρτι, όμως η Blake Lively και ο Ryan Reynolds δεν χάνουν ευκαιρία να μας υπενθυμίζουν ότι είναι γονείς και δεν διαφέρουν καθόλου απ’ όλους εμάς.

Μοιάζουν μαζί να κάνουν την καλύτερη ομάδα, είτε ποστάροντας τα πιο αστεία tweets πειράζοντας ο ένας τον άλλον, είτε σε δημόσιες δηλώσεις τους. Αξέχαστος μας έχει μείνει ο λόγος του Reynolds, όταν έλαβε το τιμητικό αστέρι στο Hollywood Walk of Fame το 2016, ευχαριστώντας τη γυναίκα του και για όλα όσα έχει κάνει για εκείνον, καταλήγοντας, πως χωρίς εκείνη δεν θα τα κατάφερνε. Έχουν δηλώσει αρκετές φορές και οι δύο, πως προσπαθούν να μεγαλώνουν τις κόρες τους με συγκεκριμένες αξίες και υπό το πρίσμα της ισότητας των φύλων, μακριά από κάθε στερεότυπο.

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου βγαίνει στις αίθουσες η ταινία Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή (Hitman’s Wife’s Bodyguard) του Πάτρικ Χιους, στην οποίο πρωταγωνιστεί με τους Samuel L. Jackson, Αntonio Bandera και Salma Hayek.

Διάβασε ακόμα: 10 Φορές που ο Ryan Reynolds και η Blake Lively έδειξαν πόσο τέλειο ζευγάρι είναι!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet