Archer

Ο Archer ακολουθεί τα κατορθώματα οκτώ δυσλειτουργικών μυστικών πρακτόρων και του βοηθητικού προσωπικού της Διεθνούς Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ISIS), μιας υπηρεσίας πληροφοριών με έδρα τη Νέα Υόρκη. Η ομάδα αποτελείται από τον πρωταγωνιστή Sterling Archer, ναρκισσιστή και γυναικά, τον Malory Archer, που είναι συνταξιούχος πράκτορας που έγινε διευθυντής του ISIS, την ύπουλη και συναισθηματικά απόμακρη Lana Kane, την οποία αγαπά ο Sterling (και η οποία είναι μητέρα της κόρης του) και διακρίνεται ως μακράν η πιο επαγγελματίας πράκτορας στο ISIS.  Οι «κατασκοπικές» καταστάσεις, η καταιγιστική δράση, οι πλεκτάνες και οι ξεκαρδιστικές ατάκες θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον σας για αρκετές σεζόν!


Rick and Morty

Σίγουρα κάπου έχετε ακούσει αυτή τη σειρά καθώς πρόκειται για μία από τις πιο πετυχημένες anime σειρές όλων των εποχών. Ο Ρικ είναι ένας εκκεντρικός αλκοολικός επιστήμονας-διάνοια που περνάει τον χρόνο του ταξιδεύοντας στο χωρόχρονο,  δημιουργώντας cool gadgets και περνώντας ξεκαρδιστικές και παράλογες περιπέτειες με τον εγγονό του, Μόρτυ. Όλα αυτά συμβαίνουν στο υπόγειο του σπιτιού της κόρης του, Μπεθ! Ο Μόρτυ διαγωνίζεται πολλές φορές για την εύνοια του παππού του με την μεγαλύτερη αδερφή του, Σάμερ. Πρόκειται για μια βαθιά προβληματική οικογένεια, με βαθύ το τραύμα της εγκατάλειψης που όμως θα σας χαρίσουν άπειρες στιγμές γέλιου.


Big Mouth

Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα εφήβων μαθητών, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων φίλων Nick Birch και Andrew Glouberman, στην εφηβεία που συνοδεύεται από τις αλλαγές της σεξουαλικής διέγερσης, κι όλα αυτά στα προάστια της κομητείας Westchester της Νέας Υόρκης. Ενεργούν ως υπερβολικά σεξουαλοποιημένοι άγγελοι που οι ορμόνες τους τούς έχουν τρελάνει: ο Μωρίς (που ταλαιπωρεί τον Άντριου και τον Μάθιου και περιστασιακά τον Νικ), η Κόνι— που έχει γίνει τέρας από τις ορμονικές αλλαγές που περνάει και η Μόνα (που κακοποιεί κυρίως τη Μίσυ).

Σε όλη τη σειρά, τα παιδιά αλληλοεπιδρούν με ανθρώπους και αντικείμενα που συχνά προσωποποιούν, όπως το φάντασμα του Duke Ellington, το Άγαλμα της Ελευθερίας που μιλά με γαλλική προφορά, ένα μαξιλάρι που μπορεί να μείνει έγκυος. Αναζητούν τη μοίρα τους καθώς η εφηβεία τους καταστρέφει ψυχικά και σωματικά και προσπαθούν να περάσουν αυτή τη μεταβατική φάση της ζωής τους όσο πιο ανώδυνα γίνεται, προσφέροντας ο ένας στον άλλο χρήσιμες, αλλά και μπερδεμένες συμβουλές που αφορούν στην εφηβική τους ζωή.


Family Guy

Ο Peter Griffin και η γυναίκα του Lois, ζουν μαζί με τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο τους Brain σε ένα προάστιο στην Αμερική. Ο Peter, η Lοis, ο Chris, η Meg (Milla Kunis), o Stewie και ο Brain εκφράζουν ό,τι πάει λάθος με την Αμερική. Μεγεθύνονται και διακωμωδούνται κάποια χαρακτηριστικά της αμερικανικής οικογένειας. Ο μεγαλύτερος γιος Chris είναι μια πιο νέα έκδοση του πατέρα του, κάπως αργός και με πρωτόγονα ένστικτα. Η Meg είναι μάλλον γκέι, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, και αποζητά απεγνωσμένα την προσοχή των γονιών της. Ο Stewie είναι ένα μωρό-διάνοια, με βρετανική προφορά που κάνει παρέα με τον σκύλο της οικογένειας που εκτός του ότι μιλάει, είναι και αποτυχημένος συγγραφέας!

Διαβάστε επίσης: https://www.thenotebook.gr/entertainment/seires-pou-anypomonoume-na-xanadoume-en-anamoni-ton-epomenon-sezon/

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet