Γαλλική ταινία σε θερινό, ο πιο σύντομος ορισμός του καλοκαιρινού ραντεβού. Το Netflix έχει άπειρες ταινίες για να μετατρέψετε το μπαλκόνι σας στο πιο πριβέ και ρομαντικό (κλείσιμο ματιού) θερινό της πόλης. Ποτέ πριν το Netflix and chill δεν ήταν τόσο #διπλής. Πέντε ταινιάρες που α) δεν είναι χάσιμο χρόνου, β) θα εξασκήσεις τα γαλλικά σου και γ) θα δικαιολογήσουν τη συνδρομή γι αυτό το μήνα στο Netflix.

Κρυφή ταυτότητα 

Netflix

Η ηθική ενός πράκτορα ειδικών αποστολών δοκιμάζεται όταν διεισδύει σε ένα συνδικάτο εγκλήματος και έρχεται απροσδόκητα κοντά με τον μικρό γιο του αφεντικού. Ρεαλιστικό αστυνομικό θρίλερ με τον πρώην κασκαντέρ Αλμπάν Λενουάρ και τον πρώην ποδοσφαιριστή, Ερίκ Καντονά. Σε αυτό το θρίλερ έντονης δράσης, ένας πράκτορας των ειδικών επιχειρήσεων μπαίνει μυστικά σε μια εγκληματική οργάνωση και γίνεται απροσδόκητα φίλος με τον μικρό γιο του αφεντικού. H ιστορία είναι αρκετά συναρπαστική, παρόλο που δανείζεται τις ιδέες της από πολλά άλλα θρίλερ. Με καλές ερμηνείες από το καστ του, η ταινία οδηγεί το κοινό σε ένα βίαιο και αιματηρό ταξίδι δύο ωρών.

Les Affamés

Netflix

Μπουχτισμένοι να τους έχουν δεδομένους και να τους κακοπληρώνουν, μια 21χρονη κι οι συγκάτοικοί της οργανώνουν μια απεργία για τους Gen Z συναδέλφους τους. Η Ζωή είναι 21 ετών. Καθώς μετακομίζει σε ένα σπίτι με πολλούς συγκάτοικους, συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη που παλεύει ανάμεσα σε μαθήματα, πρακτική άσκηση και κακοπληρωμένες δουλειές. Η πραγματικότητα που περιγράφεται στην ταινία, αυτή της μορφωμένης αλλά υποαπασχολούμενης νεολαίας, χωρίς καμία πραγματική ελευθερία είναι η πραγματικότητα πολλών 20αρηδων σήμερα. Έχει και rom com τέλος κλείσιμο ματιού στην πιο ρομαντική σκηνή του Love Actually. 

Δες τις υπόλοιπες ταινίες στο Provocateur.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet