Διανύουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού και ανάμεσα σε όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε είναι και οι βραδιές στους θερινούς κινηματογράφους! Οι θερινοί κινηματογράφοι άλλωστε είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με τις καλοκαιρινές βραδιές στην πόλη! Τώρα άνοιξαν την πόρτα τους και σε υποδέχονται για να απολαύσεις μια βραδιά ταινίας κάτω από τα αστέρια! Εμείς σου προτείνουμε 5 θερινούς κινηματογράφους στην πόλη από τα πιο βόρεια προάστια μέχρι πιο νότια!

#1 Cine Paris, Οδός Κυδαθηναίων22, Πλάκα, Αθήνα

Θερινοί

Ο κινηματογράφος αυτός βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της Πλάκας. Η θέα από τα καθίσματά του είναι μαγευτική διότι έχεις όλη την Αθήνα πιάτο και βεβαία την Ακρόπολη σε φόντο! Ένας από τους πιο μαγευτικούς θερινούς που πρέπει να επισκεφτείς. Θα πρέπει να κλείσεις έγκαιρα το εισιτήριο σου για να βρεις θέση! Μην ξεχάσεις μπορεί να ειναι και μια ευκαιρία για ενα πολύ ρομαντικό ραντεβού κάτω από φως του φεγγαριού!


#2 Μπομπονιέρα, Παπαδιαμάντη 12, Κηφισιά\

Θερινοί

Παλιός και πολύ αγαπητός θερινός κινηματογράφος της Κηφισιάς που σε ταξιδεύει με τις ταινίες του και το φυσικό περιβάλλον σε μια άλλη εποχή! Μην ξεχάσεις ζακέτα γιατί πάντα το βράδυ πέφτει η θερμοκρασία! Ο συγκεκριμένος θερινός προβάλει όλες τις τελευταίες ταινίες.


#3 Cine Peran, Κώστα Βάρναλη 32, Περιστέρι 

Θερινοί

Θερινός κινηματογράφος στα δυτικά προάστια που προσελκύει πολύ κόσμο. Ένας από τους μεγαλύτερους θερινούς σε όμορφη τοποθεσία που μετά συνεχίζεις και στο bar με cokctail.


#4 Σινέ Αριάν, Λεωφ. Αγγέλου Μεταξά 11 Γλυφάδα

Θερινοί

Ένας θερινός κινηματογράφος στα Νότια προάστια, στη Γλυφάδα, που παίζει πάντα τις τελευταίες ταινίες αλλά και πιο ποιοτικές εποχής! Το «Αριάν» εκτός από τις κλασικές θέσεις σε καρέκλες σκηνοθέτη έχει και φοβερές πολυθρόνες.


#5 Cine ”Μελίνα”, Σωκράτους 65, Δραπετσώνα, Πειραιά

Θερινοί

Ο θερινός Κινηματογράφος «Μελίνα» βρίσκεται στη Δραπετσώνα, πολύ κοντά στον Πειραιά. Παίζει ταινίες Α’ προβολής, διατηρώντας, ωστόσο, μια σινεφίλ ταυτότητα στις επιλογές του. Αν ο Πειραιάς ειναι κοντά σου τότε σίγουρα πρέπει να πας!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet