Λίγο το ότι αρρώστησα, λίγο το ότι είμαι με πυρετό και θα αναγκαστώ να μείνω μέσα με έκαναν να ξεκινήσω την έρευνά μου για τις ταινίες του Σαββατοκύριακου από νωρίς. Κι ενώ έχω κάποιες στάνταρ επιλογές, η αλήθεια είναι πως η πλατφόρμα του Ertflix κρύβει ανά καιρούς διαμαντάκια που αξίζει κανείς να δει. Προσωπικά αφού θα έχω άπλετο χρόνο αυτό το Σαββατοκύριακο περιτριγυρισμένη με Depon και χαρτομάντηλα αποφάσισα να δω μια δραματική ταινία, μια κωμωδία και ένα θρίλερ (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά).

Λοιπόν, έχουμε και λέμε!

Δεν Μένουμε πια Εδώ

Δύο φιλικά ζευγάρια στην αμερικάνικη επαρχία περνούν αρκετό χρόνο μαζί προσπαθώντας να σπάσουν την ρουτίνα. Ο Τζακ και ο Χανκ είναι και οι δύο καθηγητές στο κολέγιο της μικρής πανεπιστημιούπολης, διατηρώντας μια «χαλαρή» φιλία κάνοντας βόλτες ανάμεσα στα μαθήματα και πίνοντας ποτά μετά τη δουλειά. Οι γυναίκες τους Τέρι και Ίντιθ είναι στενότερες φίλες και οργανώνουν συναντήσεις για φαγητό και πότο, αφού βάλουν τα παιδιά για ύπνο.
Μια σχέση απιστίας θα υποσκάψει τη σχέση των δύο ζευγαριών, οδηγώντας την κατάσταση στα όρια.
Οι φιλίες θα αποδειχθούν χωρίς ιδιαίτερο βάθος ενώ οι ερωτικές συναντήσεις θα καταλήξουν αδιέξοδο.
Οι ήρωες θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν την πορεία τους και τις επιλογές τους βγαίνοντας τελικά αρκετά αλλαγμένοι και σίγουρα πιο ώριμοι.

Πρωταγωνιστούν: Mark Ruffalo, Naomi Watts, Laura Dern, Peter Krause


Ο Ράφτης

Η αργοπορημένη ενηλικίωση ενός εκκεντρικού και αλαφροΐσκιωτου ράφτη, που ζει απομονωμένος στο μικρόκοσμο του οικογενειακού ραφτάδικου.
Λίγο πριν η τράπεζα κατασχέσει την περιουσία του, με αφορμή την αρρώστια του πατέρα του, βγαίνει στον δρόμο με ένα κινητό ραφτάδικο, για να αναζητήσει πελάτες και να επανεφεύρει τη ζωή και την τέχνη του.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Ήμελλος, Ταμίλα Κουλίεβα, Θανάσης Παπαγεωργίου, Στάθης Σταμουλακάτος, Δάφνη Μιχοπούλου


Το Ξέρουν Όλοι

H Λάουρα ζει μόνιμα με τον σύζυγό της και τα δυο της παιδιά στο Μπουένος Αϊρες. Όταν επιστρέφουν μαζί στο χωριό της στην Ισπανία για μια οικογενειακή γιορτή, ένα απροσδόκητο γεγονός αλλάζει την πορεία της ζωής τους. Όλα κυλούν ομαλά μέχρι τη στιγμή που στο γλέντι του γάμου κόβεται το ρεύμα και η κόρη της εξαφανίζεται.
Κάποιος απήγαγε την κόρη της. Ποιος και γιατί;
Η οικογένεια, οι δεσμοί της και οι ηθικές επιλογές βρίσκονται στην καρδιά της πλοκής.
Ένα κοινωνικό-ψυχολογικό δράμα με έντονο το στοιχείου του μυστηρίου. Η ταινία είναι εξ ολοκλήρου γυρισμένη στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Πρωταγωνιστούν: Penelope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darin

Διάβασε ακόμα: Ταινίες και σειρές που έρχονται το 2023 στο Netflix και αξίζουν την αναμονή!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet