Δεν είναι λίγες οι φορές που γυρνάμε σπίτι από τη δουλειά και θέλουμε να χαζέψουμε κάτι χωρίς σπουδαίες και βαθυστόχαστες έννοιες – για να μας πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια του …χαζέματος!

Έχω την τέλεια επιλογή στο Netflix με την οποία όχι μόνο θα χαλαρώσετε και θα γελάσετε με την ψυχή σας, αλλά κρατάει 20 λεπτά!

Οι ντεντέκτιβ του αστυνομικού τμήματος 99, έχουν ο καθένας τη δική του κωμική προσωπικότητα με superstar τον Jake Peralta! Την ομάδα συμπληρώνουν η Amy Santiago, μια συμπαθέστατη, ταλαντούχα ντεντέκτιβ η οποία όμως έχει κάποια ξεκαρδιστικά κολλήματα με την τάξη, την οργάνωση και την αποδοχή των άλλων και κυρίως του αφεντικού της. Ακολουθεί ο γλυκύτατος κολλητός του Peralta, Charles Boyle, ο οποίος είναι το πιο αθώο πλάσμα του τμήματος αλλά με κάποιον άγαρμπο τρόπο παραμένει και πολύ καλός ντεντέκτιβ, και πάνω απ’ όλα, εξαιρετικός φίλος! Η bad-ass του τμήματος είναι γυναίκα και ακούει στο όνομα Rosa Diaz! Δεν είναι για να παίξεις με αυτή – αλλά ούτε και με τους φίλους της!

netflix

O Αρχιφύλακας του τμήματος είναι ένας αγαθός σφίχτης και αφοσιωμένος οικογενειάρχης, ο  Terry Jeffords, ο οποίος προσπαθεί πάντα να περιβάλει με αγάπη όλη την ομάδα και να τους προστατεύει από κάθε πιθανή απειλή! Όπως κάθε αστυνομική σειρά που σέβεται τον εαυτό της, έχουμε τους πανάσχετους κολλητούς Scully και Hitchcock, που κανείς δεν απολύει λόγω ενός κρυφού μα ένδοξου παρελθόντος στο τμήμα! Τίποτα από αυτά δεν θα είχε νόημα χωρίς τον γκέι- μαύρο- φουλ αυστηρό μα αξιαγάπητο αρχηγό του τμήματος  Raymond Holt!

Όλοι μαζί ζουν περιπέτειες, αστείες ιστορίες και εξιχνιάζουν τις πιο δύσκολες υποθέσεις, είτε μιλάμε για σοβαρά εγκλήματα είτε για παιχνίδια μυστηρίου που διοργανώνουν στο γραφείο! Όπως και να έχει, τίποτα δεν τους σταματά από το να κάνουν αυτό στο οποίο  είναι καλοί: να βάζουν τους κακούς στη φυλακή!

Διαβάστε επίσης: Oι ταινίες που θα δούμε το Δεκέμβριο στο Netflix

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet