Η πλατφόρμα είναι ένα τεράστιο βιντεοκλάμπ. Μόνο που δεν υπάρχει κανένας στο ταμείο να σε αποτρέψει να πάρεις τη φόλα και να χάσεις χρόνο άδικα.

Inside Man

Netflix

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο μισό του πρώτου επεισοδίου, για τρεις ώρες και τριάντα λεπτά νιώθουμε ότι κάποιος μας τρολάρει.Ο Στάνλεϊ Τούτσι είναι ένας ηθοποιός που μπορεί να διαβάζει τον τηλεφωνικό κατάλογο κι εμείς να πληρώνουμε εισιτήριο για να τον ακούμε. Δεν ξέρουμε γιατί είπε ναι σε αυτό το ρόλο. Ίσως ήθελε να κάνει ανακαίνιση το σπίτι του.

“Το πιο Τυχερό Κορίτσι στον Κόσμο”

Netflix

Καλύτερα να βάζαμε ξανά τα “Νούμερα” στο Ertflix, παρά αυτή την επιφανειακή ταινία για το #MeToo του Netflix. Γιατί δέχτηκε η Μίλα Κούνις να κάνει αυτή την ταινία; Χρωστάει; Ο Βρετανός σκηνοθέτης Μάικ Μπάρκερ  έχει στο βιογραφικό του τα The Handmaid’s Tale, Fargo και Broadchurch. Προφανώς, κάτι πήγε λάθος εδώ. Το μυθιστόρημα αυτό προφανώς δεν άξιζε μια τόσο θλιβερή κινηματογραφική μεταφορά. Με μια εξαίρεση. Την τελική σκηνή. Που άξιζε το δίωρο.

“Πάρε Ανάσα”

Netflix

Έξι επεισόδια που θα μπορούσαν να είναι απλά μια μέτρια ταινία 90 λεπτών. Για να κοιμηθούμε στον καναπέ ενώ έπαιζε στο background. Μια ιστορία επιβίωσης στην άγρια φύση του Καναδά λειτουργεί καλύτερα από βαλεριάνα. Δεν ξέρω τι λέει για εμάς το γεγονός ότι συνεχίζουμε να πληρώνουμε τη συνδρομή ακόμη και μετά το τέλος αυτής της σειράς.

“Πειθώ”

Netflix

Στη θέση της Ντακότα Τζόνσον θα είχα αλλάξει ατζέντη και θα ζητούσα συγγνώμη από τους θεατές της ταινίας. Θα μπορούσε κανείς να γράψει μια διατριβή για το πόσο κακό είναι, σε κάποια σχολή σκηνοθεσίας στην Αμερική και να πάρει distinction. Μάλλον πληρώνουμε την επιτυχία του Bridgerton. Δεν είναι αστείο. Δεν είναι ρομαντική ταινία. Δεν είναι καν κακή ταινία. Είναι μια προσβολή για όλους. Δεν θα έπρεπε ποτέ να βγει στις οθόνες αυτό το βαρετό έκτρωμα. Είναι πιθανότατα κάποιο κοινωνικό πείραμα για τους συνδρομητές του Netflix, πόσα λεπτά αντέχετε στον πόνο. Δεν ξέρω τι επίπεδο αντοχής έχω κατακτήσει με το μισάωρο.

Μάθε τις υπόλοιπες ταινίες στο Provocateur.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet