Είναι αρκετές στιγμές που σκέφτομαι πως υπάρχουν ταινίες και σειρές εκεί έξω, που είναι μικρά ακατέργαστα διαμαντάκια και δυστυχώς δεν λάμπουν τόσο όσο οι μεγάλες και πολυσυζητημένες παραγωγές. 

Το Kodachrome (Ζωή σε Φιλμ) είναι μια τέτοια περίπτωση. Κυκλοφόρησε το 2017 και την αμέσως επόμενη χρονιά μπήκε στη βιβλιοθήκη του Netflix, που βρισκόταν και στη συμπαραγωγή. Μην κάνεις τον κόπο όμως να την αναζητήσεις, αφού δεν υπάρχει πια στην streaming πλατφόρμα. Τα μεγαθήρια δεν του έδωσαν τον χώρο να αναδειχθεί. Αυτό τον χώρο όμως τον βρήκε αλλού και επιτέλους καταφέρνει να λάμψει. 

Θα την βρεις στο Ertflix, αλλά θα πρέπει να βιαστείς μιας και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τη Δευτέρα. Έχεις το ΣΚ την ευκαιρία, δηλαδή, να απολαύσεις μια ταινία γυρισμένη εξ ολοκλήρου με μια κάμερα Kodak 35mm που πραγματεύεται το τελευταίο ταξίδι ενός φημισμένου φωτογράφου. Για να καταλάβεις, αξίζει μέχρι και να πεις «όχι» σε μία ακόμα σαββατιάτικη βραδινή έξοδο. Ναι, είναι τόσο καλή.

Ertflix

Για την ιστορία το Kodachrome βασίζεται στο άρθρο του AG Sulzberger του 2010 στους New York Times «Για τους θαυμαστές της Kodachrome, Road Ends στο Photo Lab στο Κάνσας».

Διάβασε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet