Μπέτι Μίντλερ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κάθι Νατζίμι πρωταγωνιστούν στο νέο Hocus Pocus από την Disney. Ένα dream cast που θα πλαισιώσει το πολυαναμενώμενο σίκουελ με τις αγαπημένες μάγισσες που επιστρέφουν από την πρώτη ταινία που βγήκε το 1993. Το σίκουελ θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές οθόνες στις 30 Σεπτεμβρίου.

Το τρέιλερ, ξεκινά με έναν ιερέα να διώχνει από το Σάλεμ τις τρεις νεαρές μάγισσες. Μεταφέρεται 370 χρόνια στο μέλλον, όπου τρεις νέες νεαρές γυναίκες συναντούν τις μάγισσες που έχουν επιστρέψει.

Σύμφωνα με την υπόθεση έχουν περάσει 29 χρόνια από τότε που άναψε κανείς τη Μαύρη Φλόγα και ανέστησε τις μάγισσες του 17ου αιώνα, οι οποίες διψούν για εκδίκηση. Τώρα είναι στα χέρια τριών μαθητών λυκείου να σταματήσουν τις λυσσαλέες μάγισσες από το να σπείρουν τον όλεθρο στο Σάλεμ πριν ξημερώσει η παραμονή του All Hallow. Φυσικά οι τρεις μάγισσες πεινούν για παιδιά και δεν διστάζουν να προκαλέσουν χάος στον κόσμο!

Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή της Anne Fletcher και το cast συμπληρώνουν ακόμα οι Hannah Waddingham, Dan Finnerty ως Lucas, η Whitney Peak ως Becca, η Belissa Escobedo ως Izzy και η Lilia Buckingham ως Cassie.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!