Τα καλοκαίρια των παιδικών και εφηβικών χρόνων κατέχουν μια αξιοζήλευτη ανεμελιά και είναι γεμάτα ευκαιρίες για ανακάλυψη και ωρίμανση. Μέσα στο καινούργιο περιβάλλον ενός πανεπιστημίου ή σε ένα ιταλικό θέρετρο ή ακόμα και σε ένα φουτουριστικό κόσμο χωρίς ενήλικες, οι ιστορίες νέων πρωταγωνιστών με τις παρέες τους, από τα πάρτι ως την ανακάλυψη της ταυτότητάς τους, γίνονται η καλύτερη παρέα στο ERTFLIX για τον Ιούνιο.

ERTFLIX

«We are who we are»
Πώς αλλιώς θα μπορούσε να αρχίσει το καλοκαίρι, χωρίς αυτή την εξαιρετική μίνι σειρά σε σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο; Έχοντας ήδη αναδείξει τον εξαίρετο ρομαντισμό του Ιταλικού καλοκαιριού με την ταινία «Να με φωνάζεις με το όνομά σου», ο Ιταλός δημιουργός επιμελείται αυτή την ιστορία για τη ζωή των παιδιών Αμερικάνων στρατιωτικών που μένουν στα περίχωρα μιας βάσης στην Ιταλία.


ERTFLIX

«Η υπέροχη φίλη μου»
Η αναδρομή μιας συγγραφέως στα νιάτα της, παρουσιάζει τη σχέση της με την καλύτερή της φίλη μεγαλώνοντας στην Νάπολη σε μια άλλη εποχή. Οι δυο φίλες καλούνται να επιζήσουν κόντρα σε αρκετά αντίξοες συνθήκες και σε ένα περιβάλλον μη ιδανικό για δύο γυναίκες.

Μάθε τις υπόλοιπες νέες σειρές στο ERTFLIX στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet