Σε μια αποκάλυψη με έντονη συναισθηματική φόρτιση προχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, δίνοντας εξηγήσεις για το γεγονός ότι δεν έχει δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά της στην παραγωγή ώστε να επικοινωνήσει κάποια στιγμή μαζί του.

Συγκεκριμένα είπε “Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα στο Survivor. Δεν είχα δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην Επικοινωνία. Δεν τον έχω συναντήσει και δεν του έχω μιλήσει από επιλογή, από πριν το Survivor. Και συνέχισε: “Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του. Το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε για πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό, τον οποίο μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ, δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Ακόμη και σήμερα, πάρα πολλές φορές, υποτροπιάζει και ξανασυνέρχεται».

“Έχω δει τον εαυτό μου να κρύβω πράγματα και να ντρέπομαι. Κάτι που είναι λάθος, γιατί πάρα πολύς κόσμος περνάει τέτοια πράγματα, είτε με τζόγο, είτε με οτιδήποτε. Αυτό που πρέπει να μάθουμε όμως είναι ότι όλο αυτό είναι μια αρρώστεια που μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη των δικών σου ανθρώπων. Εγώ λοιπόν συνειδητοποιώ ότι είχα μια άρνηση προς το πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια, γιατί η επαφή μαζί του μου θύμιζε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει. Μεγαλώνοντας έγινα πάρα πολύ εγωίστρια, σκληρή και ανεξάρτητη. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το αλλάξω.

Δες ολόκληρο το βίντεο και το μήνυμα στο μπαμπά της εδώ.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!