Έπειτα από το ντόρο που είχε δημιουργηθεί με την πολύ υψηλής ποιότητας ελληνική παραγωγή Έτερος Εγώ του Σωτήρη Τσαφούλια όλοι περιμέναμε ότι μάλλον θα μπορούμε να την απολαύσουμε και στο Netflix. Τελικά αυτό δεν έγινε για τη συγκεκριμένη ελληνική παραγωγή αλλά για μια άλλη του 2019 με τίτλο The Waiter, σε σκηνοθεσία Στιβ Κρικρή.

Ο Στιβ είναι ο πρώτος Έλληνας σκηνοθέτης που βλέπει έργο του να μπαίνει στο μενού της streaming υπηρεσίας. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Άρης Σερβετάλης και η παραγωγή έχει κερδίσει βραβεία από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου ενώ στο IMDb έχει βαθμολογία 6,1, ενώ τα σχόλια κάτω από το τρέιλερ στο Youtube είναι θετικά.

Την είδηση έκανε γνωστή ο σκηνοθέτης μέσω του λογαριασμού του στο Linkdedin, αναρτώντας το poster της ταινίας και γράφοντας ‘The First Greek Film On Netflix Across #europe’ ακολουθώντας την πορεία του εξίσου επιτυχημένου «Suntan» που είχε ανέβει στην πλατφόρμα του αμερικανικού Netflix.

netflix

Η ταινία θα προβληθεί στις εξής Ευρωπαϊκές χώρες: η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Τσεχία/Σλοβακία, η Εσθονία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ουγγαρία, η Ισλανδία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Λετονία, η Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Σλοβενία, η Ισπανία, η Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η υπόθεση της ταινίας ακολουθεί τον Ρένο, ο οποίος είναι ένας μοναχικός και φιλήσυχος σερβιτόρος που αρχίζει να ανησυχεί για την εξαφάνιση του γείτονά του Μίλαν. Η ξαφνική παρουσία του «Ξανθού» στο διαμέρισμα του τελευταίου θα τον αναστατώσει ακόμα περισσότερο, οδηγώντας τον σε μερικές ανατρεπτικές για τη μέχρι τώρα ζωή του αποφάσεις.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet