Η χαμένη κόρη

H μεσήλικη πανεπιστημιακός Λήδα, φτάνει στις Σπέτσες μόνη για τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η ακρογιαλιά την οποία απολαμβάνει σύντομα θα καταληφθεί από μια θορυβώδη, κακόγουστη, εν δυνάμει επικίνδυνη οικογένεια ελληνοαμερικάνων και η συνύπαρξή τους δεν θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Όταν η μικρή κόρη της νεότερης αυτής της παραθαλάσσιας νεόπλουτης «φυλής» θα χαθεί ένα μεσημέρι στην παραλία, η ψυχραιμία της Λήδας θα την βοηθήσει να την βρει, αλλά το γεγονός θα ξυπνήσει επώδυνες μνήμες από τις δικές της επιλογές ως μητέρα πίσω στην νεαρή της ηλικία.

Πρωταγωνιστούν: Ολίβια Κόλμαν, Ντακότα Τζόνσον, Τζέσι Μπάκλεϊ, Πίτερ Σάρσγκααρντ


Τρία Πατώματα

Σε μια πολυκατοικία της Ρώμης, τρία ζευγάρια με παιδιά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν μια προβληματική καθημερινότητα. Στο μεταξύ οι ζωές τους και οι δρόμοι τους αρχίζουν να ενώνονται με μυστήριο τρόπο. Αρχίζουν να φαίνονται χαρακτήρες που παλαιότερα ήταν καλά κρυμμένοι.

Πρωταγωνιστούν: Άλμπα Ρορβάκερ, Νάνι Μορέτι, Μαργκερίτα Μπούι, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο


Μαϊσάμπελ

Στην Ισπανία, μια γυναίκα έχει χάσει τον άντρα της εξαιτίας μιας δολοφονικής επίθεσης της βασικής αυτονομιστικής οργάνωσης ΕΤΑ. Έντεκα χρόνια μετά την απώλεια του συζύγου, αποφασίζει να μαζέψει το κουράγιο της και να κάνει κάτι ανήκουστο: να επισκεφτεί τη φυλακή και να συναντήσει το δολοφόνο της.

Πρωταγωνιστούν: Λουίς Τοσάρ, Ούρκο Ολοζάμπαλ , Μπλάνκα Πορτίγιο, Μαρία Σερεζουέλα


Ουπς 2! Ο Νώε Ξαναέφυγε…

Καθώς η Κιβωτός του Νώε συνεχίζει να πλέει, ο φρουφρούλης Ντέιβ, ως υπεύθυνος μαγειρείου, διαπιστώνει ότι τα αποθέματα τροφίμων τελειώνουν. Παθαίνει πανικό, όμως, όταν διαπιστώνει πως τα τελευταία απ’ αυτά πέφτουν στη θάλασσα μαζί με το γιο του Φίνι και τη φίλη του τελευταίου Λέα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet