Θες να κάνεις μια ανανέωση στο σπίτι σου; Να το ανακαινίσεις ή να το οργανώσεις καλύτερα; Αν σου πω ότι μπορείς να αράξεις στον καναπέ σου, να δεις Netflix και να πάρεις καταπληκτικές ιδέες, θα με πιστέψεις; Ακολουθούν 5 σειρές που θα σταθούν δίπλα σου στις αλλαγές που θες να κάνεις στο σπίτι σου!

Dream Make Over

Πραγματικές οικογένειες που θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στο σπίτι τους, καλούν τους  Shea και Syd McGee  να διακοσμήσουν το σπίτι τους έτσι ώστε να το «νιώθουν» πραγματικά δικό τους!


Get organized with the Home Edit

Οι experts στην οργάνωση σπιτιού, Clea και Joanna, βοηθούν διάσημους και μη πελάτες να αλλάξουν μερικούς χώρους του σπιτιού τους, να καταγράψουν, να κατηγοριοποιήσουν και να μειώσουν την ακαταστασία που τους χαρακτηρίζει! Στο τέλος, δημιουργούν υπέροχους χώρους.


Interior Design Masters

Eπίδοξοι διακοσμητές εσωτερικών χώρων ανταγωνίζονται μεταξύ τους και αναδιακοσμούν απλούς χώρους που τους μεταμορφώσουν χρησιμοποιώντας λαμπρές ιδέες και καινοτόμα σχέδια.


Tiny House Nation

Αυτή η σειρά μπορεί να σου δώσει ιδέες για το πως μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο όλους τους χώρους του σπιτιού σου. Ο John Weisbarth και ο Zack Giffin ταξιδεύουν σε όλη την Αμερική για να έρθουν σε επαφή με οικογένειες από διαφορετικά υπόβαθρα ενώ ταυτόχρονα χτίζουν καινοτόμους χώρους διαβίωσης.


Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Mε χριστουγεννιάτικα φωτάκια, γιρλάντες και πούλιες, ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Benjamin Bradley και η ομάδα των ξωτικών του εργάζονται  όλο το εικοσιτετράωρο για να προσφέρουν την χαρά των Χριστουγέννων σε οικογένειες και κοινότητες που αξίζουν μια ανακαίνιση σπιτιού για την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου!

Διάβασε επίσης: Τα 7 απλά βήματα της Marie Kondo για να τακτοποιήσεις το σπίτι σου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet