Το Blonde είναι η επερχόμενη και πολύ- αναμενόμενη ταινία που αφορά στη ζωή της Marilyn Monroe (αποκλειστικά για ενήλικες λόγω kinky περιεχομένου) του Netflix. Και η παραγωγή μόλις κυκλοφόρησε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινία και trailer και είναι σαν να ζωντανεύει η Marilyn στις οθόνες μας!

Η ταινία έρχεται ως μια ακόμη προσθήκη στο πλήθος των βιογραφιών διασημοτήτων που θα δούμε στις διάφορες πλατφόρμες, ακολουθώντας τα βήματα της Παμ και του Τόμι του Hulu και φυσικά, μην ξεχνάμε την ταινία για τη ζωή της Madonna που ανυπομονούμε για το πότε θα βγει στις οθόνες μας!

Η νέα ταινία δίνει μια νέα σκοπιά στη ζωή της θρυλικής ντίβας, ενώ είναι η πρώτη ταινία παραγωγής της πλατφόρμας που είναι αποκλειστικά για ενήλικες! Τι ακριβώς όμως συνεπάγεται αυτό; Λοιπόν, για αρχή, φημολογείται ότι περιλαμβάνει μερικές πολύ γραφικές σκηνές σεξ, εξ ου και η βαθμολογία 18+, αν και μπορούμε επίσης να περιμένουμε να διερευνηθούν ορισμένα αμφιλεγόμενα θέματα στην πλοκή της ταινίας, σύμφωνα με τους πρώτους θεατές.

Η ταινία είναι μια προσαρμογή του βιβλίου της Joyce Carol Oates, Blonde – ένα μυθιστορηματικό- ιστορικό μυθιστόρημα που αφηγείται τη ζωή της Marilyn Monroe. Εμβαθύνοντας στη λεπτομέρεια όλων όσων περιβάλλουν την εικόνα και την προσωπική της ζωή, το βιβλίο καλύπτει τους γάμους, τους δεσμούς της και της υποτιθέμενης δολοφονίας της!

Ωστόσο, το βιβλίο δεν είναι μια σαφής καταγραφή της ζωής της Marilyn. Θα λέγαμε πως η Oates έκανε έναν επανασχεδιασμό, προσθέτοντας δημιουργικότητα και φαντασία, οπότε μπορούμε να περιμένουμε το ίδιο από την προσαρμογή του Netflix.

Η ταινία Blonde θα ανέβει στην πλατφόρμα του Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου!

Διαβάστε επίσης: Marilyn Monroe: 60 χρόνια μετά το “Happy Birthday Mr President!”

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet