Σήμερα η μέρα μας ντύθηκε στα λευκά και, μεταξύ μας, δεν έχουμε καμία όρεξη για δουλειά! Είμαστε όλοι έτοιμοι με τη λήξη του ωραρίου να κλείσουμε τον υπολογιστή και να κάνουμε βουτιά στο χιόνι! Τι ακολουθεί όμως μετά από αυτό; Ένα ζεστό μπάνιο, τσάι και άραγμα στα ζεστά για ταινία!

Harry Potter

Προσωπικά δεν έχω συνδέσει περισσότερο μια ταινία περισσότερο με το χιόνι από τον Harry Potter. Δεν έχει σημασία ποια από τις 8 ταινίες θα διαλέξετε! Προσωπικά προτείνω μαραθώνιο γιατί θα χιονίζει και αύριο!

Οι ταινίες περιστρέφονται γύρω από τον Χάρι Πότερ, ένα ορφανό που ανακαλύπτει στην ηλικία των έντεκα ότι είναι μάγος, αν και ζει στον συνηθισμένο κόσμο των Μαγκλ. Η μαγική ικανότητα του Χάρι είναι έμφυτη, κι έτσι λαμβάνει το πολυπόθητο γράμμα για να φοιτήσει στη Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια, όπου διδάσκονται οι απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία στον κόσμο των μάγων. Καθώς ο Χάρι αναπτύσσεται μέχρι την εφηβεία του, μαθαίνει να ανταπεξέρχεται στα προβλήματα που βρίσκει μπροστά του: μαγικά, κοινωνικά και συναισθηματικά, όπως τη φιλία, τις ρομαντικές σχέσεις, τις σχολικές εξετάσεις, το άγχος, τη μοναξιά και την κατάθλιψη…


Spiderman Homecoming

Είναι και στο Netflix για περισσότερη ευκολία και είναι αγαπημένη παραγωγή της Marvel.

Ο Peter Parker έχει πρόσφατα ανακαλύψει πως το τσίμπημα που είχε δεχτεί πριν καιρό από μιαν αράχνη, του χάρισε υπερδυνάμεις. Πρώτη φορά ο Spidy εμφανίστηκε στο Captain America: Civil War όπου πολέμησε στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου- playboy και φιλανθρώπου, Tony Stark ή αλλιώς Iron Man. Στην ταινία Homecoming, ο Peter προσπαθεί να αντιληφθεί ακριβώς τον ρόλο του και τη θέση του σε έναν κόσμο γεμάτο κινδύνους και έγκλημα αλλά και το πραγματικό νόημα τού να είσαι υπερήρωας.


The Shining

Δεν γίνεται να μην προσθέσω ένα κλασικό θριλεράκι (κι αυτό θα το βρεις στο Netflix)!

Η κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του βασιλιά του τρόμου, Στίβεν Κινγκ, αφορά μια τριμελή οικογένεια και κυρίως τη σχέση του πατέρα/συγγραφέα και πρωταγωνιστή της ταινίας (Τζακ Νίκολσον) με αυτήν. Όταν βρεθούν ολομόναχοι και αποκλεισμένοι στο πολυτελές χειμερινό θέρετρο που έχουν αναλάβει να συντηρούν, η αδυναμία του Νίκολσον να ολοκληρώσει το μυθιστόρημά του μετατρέπεται σε εμμονή και προοδευτικά μπλέκεται με τις πατρικές ευθύνες, φτάνοντας στην τρέλα.


Hobbit: An Unexpected Journey

Nαι! Δεν μπορώ να κρύψω την αδυναμία που έχω στις μεγάλες παραγωγές που μας βάζουν σε έναν μαγικό κόσμο!

Ο Μπίλμπο Μπάγκινς, ένα φιλήσυχο χόμπιτ, εκστρατεύει με τον Γκάνταλφ και μια ομάδα νάνων για το Μοναχικό Βουνό, προσπαθώντας να πάρει πίσω το θησαυρό τον οποίο έκλεψε ο τρομερός δράκος Σμογκ. Στην διάρκεια του ταξιδιού τους, η ετερόκλητη παρέα, περνάει από πολλές περιπέτειες, κινδύνους και το ταξίδι τους αυτό θα τους αλλάξει τη ζωή για πάντα.

Όλη η τριλογία των ταινιών υπάρχει στο Netflix και χρονικά οι ταινίες τοποθετούνται στα γεγονότα πριν από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών!

Διαβάστε ακόμα: 6 ταινίες στο Netflix με αέρα Oscar

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!