Μόλις 3 ώρες παντρεμένοι κι ένας γαμπρός στην Κίνα αποφάσισε να δείξει μπροστά σε όλη τη δεξίωση βίντεο με την σύζυγό του (πλέον) και τον άντρα της εγκύου αδερφής της σε ερωτικές περιπτύξεις. Το βίντεο φυσικά έγινε viral με πάνω από 6.000.000 προβολές και χιλιάδες σχόλια.

Οι καλεσμένοι στον γάμο φαίνονται αποσβολωμένοι στο θέαμα ενώ η νύφη του πετάει την ανθοδέσμη με τον γαμπρό να ουρλιάζει «Νομίζατε πως δεν ήξερα γι αυτό;». Το video είχε γίνει viral το 2019 ενώ τις προηγούμενες μέρες αναρτήθηκε ξανά στα social media κι αυτό που άλλαξε αυτή τη φορά ήταν τα σχόλια!

Το 2019 η συντριπτική πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ του γαμπρού βρίζοντας τη νύφη- πράγμα που έγινε και τώρα με τη διαφορά ότι πλέον το ίντερνετ διχάστηκε κατά πόσο ήταν ηθικό, σωστό ή και νόμιμο (γιατί μιλάμε για sextape που τραβήχτηκε και προβλήθηκε εν αγνοία των συμμετεχόντων) ήταν από τη μεριά του γαμπρού να το κάνει αυτό, τι συνέβαινε στη σχέση του ζευγαριού, γιατί την παντρεύτηκε αφού ήξερε για την απάτη;

Τη δεύτερη φορά που έγινε viral το βίντεο αποκαλύφθηκε πως ο γαμπρός ήταν κακοποιητικός συναισθηματικά και σωματικά. Φυσικά τα πράγματα στην Κίνα δεν είναι όπως εδώ. Τα θύματα κακοποίησης δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση με εκείνη που έχουν στον δυτικό κόσμο ούτε από το κράτος ούτε από την οικογένειά τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι περισσότερες περιπτώσεις να αποσιωπούνται και να εξαφανίζονται.

Το να αφήσει μια γυναίκα τον κακοποιητή της δεν είναι εύκολο ενώ φέρνει “ατίμωση” στις οικογένειες οπότε στις περισσότερες περιπτώσεις ο θύτης εξαγοράζει το θύμα όπως έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο σύζυγος έταξε σπίτι και αυτοκίνητο στο θύμα και με την πίεση των οικογενειών τους εκείνη έμεινε.

@koolprince33 Cheating bride #chinese #chinestiktok #usa #worldtiktok #vira ♬ original sound – Kool Prince

Είναι πάντοτε εύκολο να σχολιάζεις πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να είσαι «ηθικός», «σωστός» και «τέλειος» σε όλα σου χωρίς να γνωρίζεις ούτε την άκρη του παγόβουνου που μπορεί να κρύβει μια ιστορία. Σχόλια τύπου «πήρε αυτό που της άξιζε», «Η καλύτερη εκδίκηση – μπροστά σε όλη την οικογένεια και τους φίλους τους» σχολίασε ένας χρήστης, «Ειλικρινά, είμαι τόσο μικροπρεπής που θα το έκανα 1000% αυτό» είναι πραγματικά ρηχά και αχρείαστα όπως και τα σχόλια που προσπαθούν να εκλογικεύσουν την πράξη του γαμπρού- γιατί την παντρεύτηκε τελικά, αν δηλαδή είχε προπληρώσει για την εκδήλωση, αν δεν μπορούσε να πάρει την προκαταβολή πίσω. Τίποτε από αυτά δεν έχει νόημα γιατί είχε την επιλογή να ακυρώσει τον γάμο όμως ήθελε να την ταπεινώσει και να πάρει εκδίκηση συνεχίζοντας τον κακοποιητικό κύκλο πάνω σε ένα άτομο που είχε την πεποίθηση πως του ανήκει.

Όλα αυτά δεν δικαιολογούν καμία πράξη. Ούτε το ότι η νύφη τον απάτησε. Όμως είναι πολύ σημαντικό να είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα βήμα πίσω πριν πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγιά μας. Ποτέ δεν ξέρεις μια ιστορία ολοκληρωμένη και δεν μπορείς να δείξεις με το δάκτυλο κάποιον άλλο γιατί τελευταία φορά που κοίταξα ουδείς αναμάρτητος και είναι οκ γιατί είμαστε άνθρωποι. 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!