Ένα άγνωστο βίντεο ήρθε στην δημοσιότητα και δείχνει τα πρώτα συμπτώματα που παρατήρησε η Celine Dion από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, το 2008, όταν ακόμα δεν γνώριζε ότι πάσχει από την ασθένεια αυτή.

Στο βίντεο φαίνεται η τραγουδίστρια η οποία, όπως αποκάλυψε, πάσχει από το σύνδρομο αυτό τα τελευταία 17 χρόνια, να παραπονιέται για «σπασμούς» και «συμπτώματα σαν κρύωμα» στις φωνητικές της χορδές ενώ προσπαθούσε να ερμηνεύσει τις μεγάλες της επιτυχίες.

«Το πρόβλημά μου τώρα είναι ο αυχένας μου. Δεν μπορώ να τον χαλαρώσω οπότε δεν μπορώ να χαλαρώσω τις φωνητικές μου χορδές και άρα δεν μπορώ να προετοιμαστώ σωστά» ακούγεται να λέει η 40χρονη τότε ερμηνεύτρια στη γιατρό που την εξετάζει.

«Δεν μπορώ να πετύχω τις υψηλές νότες, κάνω σπασμούς, τα φρύδια μου κάνουν σπασμούς, το ίδιο και τα αυτιά μου. Στο λέω θα τρελαθώ σύντομα, σε προειδοποιώ» προσθέτει με αγωνία η διάσημη τραγουδίστρια.

Στο βίντεο που μεταδόθηκε στα πλαίσια του δραματικού ντοκιμαντέρ για την καριέρα της, η Celine Dion περιγράφει ότι έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να πάρει ανάσα ακόμα και την ώρα που απλά μιλούσε με τους θεατές σε συναυλία της.

«Η ανάσα μου ήταν πολύ γρήγορη, έκανα πολλούς σπασμούς, δεν μπορούσα ούτε καν να τελειώσω μια φράση. Έλεγα απλά “γεια σας” και δεν μπορούσα να ανασάνω» έλεγε στους συνεργάτες της η τραγουδίστρια. Στα παρασκήνια η Celine Dion είπε στους χορευτές της «δεν έχω φωνή. Είναι πολύ περίεργο, κλείνει πολύ γρήγορα και δυσκολεύομαι πάρα πολύ».

Photo Credit: Shutterstock

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο θέλουν να κάνουν σεξ μαζί του

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet