Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έδειξε έμμεσα την υποστήριξή της στη Σόφι Τέρνερ μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον σύζυγό της, Τζο Τζόνας.

Το μοντέλο έχει πάρει επίσης διαζύγιο από το σύζυγο του με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον μόλις δύο ετών Σιλβέστερ Απόλλο. Με βίντεο που έκανε στο TikTok υποστήριξε την απόφαση των γυναικών να παίρνουν διαζύγιο, χωρίς να νιώθουν άσχημα για αυτό. Επίσης, όπως φαίνεται από τα όσα δήλωσε, η ίδια έχει απομυθοποιήσει πλήρως τον γάμο.

Συγκεκριμένα είπε: «Φαίνεται λοιπόν ότι πολλές κυρίες παίρνουν διαζύγιο πριν κλείσουν τα 30. Και ως κάποια που παντρεύτηκε στα 26, έχει χωρίσει για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο στα 32, πρέπει να σας πω ότι δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο».

Και συνέχισε: «Η δεκαετία των ’20 είναι η εποχή των “χαρακωμάτων”. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είσαι στα 30 σου, να είσαι ακόμα σέξι, να έχεις ίσως λίγα δικά σου χρήματα, να σκέφτεσαι τι να κάνεις με τη ζωή σου και όλα αυτά. Να έχεις δοκιμάσει αυτή τη φαντασίωση του γάμου και να συνειδητοποιείς ότι ίσως δεν είναι όλα όσα φαντάζεσαι. Και μετά έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Έτσι, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν άγχος γι’ αυτό, για το διαζύγιο, είναι καλό πράγμα. Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια!».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet