Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος της Δάφνης Καραβοκύρη στο pod.gr και μεταξύ άλλων μίλησε για την εφηβεία του και την πρώτη φορά που είχε σεξουαλική επαφή με γυναίκα. Όπως αποκάλυψε ήταν ένα συνεσταλμένο αγόρι, αρκετά ντροπαλό με τα κορίτσια.

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

«Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν στην κατάληψη του σχολείο, ήμουν 17-18 χρονών, μεγάλος ήμουν, άργησα να μπω στον στίβο, ήμουν μεγάλος, ήμουν συνεσταλμένος, δεν το είχα καθόλου. Η κοπέλα που το έκανα δεν το ήξερε ότι εγώ ήμουν άπειρος, γιατί κάπως το έσωσα. Της είπα πάμε κάτω στο αμφιθέατρο. Η πρώτη φορά που κάναμε σεξ ήταν φανταστική. Είχε ένα ανάκλιντρο, δεν ξέρω για τι παράσταση ήταν. Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν στο αμφιθέατρο του σχολείου, με μια κοπέλα μικρότερη από εμένα. Δεν τελείωσα ποτέ. Για 2 εβδομάδες που έκανα σεξ δεν τελείωνα ποτέ, λέω: “Κάποιο πρόβλημα θα έχω”. Απ’ ότι κατάλαβα η κοπέλα το ευχαριστήθηκε, τώρα δεν ξέρω, δεν τη ρώτησα. Πέρασε ο καιρός, το βρήκα εγώ με τον εαυτό μου και ολοκληρώθηκα εγώ σαν άνδρας», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αναφερόμενος στην πρώτη του σχέση είπε:

«Μου άρεσε μια κοπέλα από την Α’ Γυμνασίου. Δεν της το είπα ποτέ. Τελείωσε το σχολείο και της το είπα όταν ήμουν 18 χρονών. Δεν είχα το θάρρος νωρίτερα, ήμουν πολύ ντροπαλός, καθόμασταν στο ίδιο θρανίο. Αυτή “τα είχε” με έναν πιο μεγάλο, έναν φαντάρο. Είχαν κάνει και σεξ. Μου τα έλεγε η κοπέλα, εκείνη με έβλεπε φιλικά και εγώ ερωτικά. Έμπαινα σε σύγκριση με τον τύπο, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο, είχε μηχανάκι, ήταν έτσι πιο αλάνι, εγώ ήμουν παιδάκι, πολύ συνεσταλμένος, δεν είχα το θάρρος να της μιλήσω. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο παιδικός αυτός έρωτας στα 19 μου έγινε σχέση. Κάπως βρήκα το θάρρος σε κάποιες διακοπές και της το είπα με τα χίλια ζόρια. Δεν ξέρω πώς. Σκέψου, είχαμε ξαπλώσει μαζί στην πενταήμερη στο ίδιο κρεβάτι και δεν κάναμε τίποτα από τη συστολή μου. Στα 19, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να κάνουμε σχέση με τον παιδικό μου έρωτα, που κράτησε μόνο τρεις μήνες. Γιατί με παράτησε μετά. Κάναμε σεξ, αλλά δεν ήταν η πρώτη μου», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Απάντησε για το κόστος της βάφτισης, το όνομα-marketing του παιδιού και τους “καλούς χριστιανούς”

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!