Στην ιστορία έχει γραφτεί το διαζύγιο της Άμπερ Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ, που «τάραξε» το Χόλυγουντ. Ο διάσημος ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του διευθέτησαν τελικά τις διεκδικήσεις τους για δυσφήμιση ο ένας στον άλλον τον Δεκέμβριο, έπειτα από πέντε χρόνια άγριων δικαστικών μαχών. Η Άμπερ Χερντ φέρεται να κατέβαλε στον Τζόνι Ντεπ το ένα εκατομμύριο δολάρια που του χρωστούσε.

Υπενθυμίζεται πως η Άμπερ Χερντ είχε ισχυριστεί ότι υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου της με τον Τζόνι Ντεπ. Κι ενώ ένα δικαστήριο στο Λονδίνο έκρινε υπέρ της, μια δεύτερη υπόθεση στο Φέαρφαξ της Βιρτζίνα, πέρυσι, τάχθηκε με το μέρος του Τζόνι Ντεπ.

Οι αποζημιώσεις του πρώην ζευγαριού

Έτσι, η Άμπερ Χερντ κλήθηκε να πληρώσει 10.000.000 δολάρια αποζημίωση και άλλα πέντε εκατομμύρια δολάρια (που αργότερα μειώθηκαν σε 365.000 δολάρια) σε τιμωρητική αποζημίωση, ενώ ο Τζόνι Ντεπ έπρεπε να καταβάλει αποζημίωση δύο εκατομμυρίων δολαρίων για δυσφήμιση. Ωστόσο, οι νομικές ομάδες του πρώην ζευγαριού κατέληξαν, τελικά, σε συμφωνία.

Τώρα, έξι μήνες μετά από ένα από τα πιο πικρά διαζύγια του Χόλυγουντ στη σύγχρονη εποχή, το TMZ αναφέρει πως ο Τζόνι Ντεπ έλαβε τελικά το ένα εκατομμύριο δολάρια από την ασφαλιστική εταιρεία της Αμπερ Χερντ.

Τζόνι Ντεπ

Τι θα κάνει με τα λεφτά της αποζημίωσης ο Τζόνι Ντεπ

Οπως είχε ήδη προαναγγείλει ο Τζόνι Ντεπ, τα χρήματα αυτά θα μοιραστούν ισομερώς σε πέντε φιλανθρωπικές οργανώσεις, τις οποίες έχει επιλέξει ο ηθοποιός, θέλοντας να δείξει πως δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα χρήματα όσο η αποκατάσταση της φήμης και του ονόματός του.

Οι οργανώσεις αυτές βοηθούν άρρωστα παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες και παρέχουν στέγαση σε στερημένες κοινότητες.

Οι πέντε μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που έχει επιλέξει ο ηθοποιός είναι οι The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society, Make-A-Film και Amazonia Fund Alliance.

Πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι ο Τζόνι Ντεπ επέλεξε το Painted Turtle και το Tetiaroa Society ως φόρο τιμής σε δύο ήρωες της ζωής του, τους ιδρυτές των οργανισμών, Πολ Νιούμαν και Μάρλον Μπράντο.

Επέλεξε το Make-A-Film, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που εκπληρώνει ευχές παιδιών από ανθρώπους του χώρου της υποκριτικής, επειδή έχει κάνει μια ταινία μικρού μήκους μαζί τους στο παρελθόν.

Η Red Feather και η Amazonia επικεντρώνονται στο να βοηθήσουν τις αυτόχθονες κοινότητες να διατηρήσουν τον πολιτισμό και την κληρονομιά τους μέσω καταφυγίων και έργων υποδομής μεγάλης κλίμακας.

Πηγή: Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet