Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή «Happy Day» αποκαλύπτοντας πώς άλλαξε τη ζωή της η απώελια του Κώστα Βουτσά, αλλά και τις δυσκολίες που ακολούθησαν.

«Στην περίοδο της εγκυμοσύνης ήμουν πολύ ερωτευμένη. Είχα πιστέψει ότι αυτός ήταν ο δρόμος (εξωσωματική γονιμοποίηση) που θα με φέρει κοντά στο όνειρό μου, να αποκτήσω ένα παιδί. Παρότι είχε πολύ άγχος όλη αυτή η διαδικασία και πολλές απογοητεύσεις, οι κόποι ευοδώθηκαν κι έχω τον Φοίβο. Ο Κώστας Βουτσάς στάθηκε βράχος, παρά τη λάσπη που δέχτηκε εκείνη την περίοδο για τις επιλογές του, το ότι διάλεξε μία τόσο νεότερη γυναίκα, το ότι διάλεξε να κάνει παιδί σε τόσο μεγάλη ηλικία».

Στη συνέχεια, η Αλίκη Κατσαβού είπε: «Καταλάβαινα ότι από ένα σημείο και μετά θα μεγάλωνα μόνη μου τον Φοίβο, απλώς δεν περίμενα ότι αυτό θα συνέβαινε τόσο νωρίς. Περίμενα ότι θα είχα άλλη μία δεκαετία μπροστά μου που θα έφερνε το παιδί σε μία ηλικία καλύτερη για να αντιμετωπίσει την απώλεια ενός γονιού».

«Η απώλεια του Κώστα Βουτσά με προσγείωσε απότομα. Ο συνδυασμός του θανάτου με την πανδημία δημιούργησε μία απότομη προσγείωση, αλλά και έναν τρόμο μέσα μου που προσπάθησα να μη δείξω στο παιδί».

Τέλος, απάντησε και στο ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά:

«Το κεφάλαιο του έρωτα έχει μάλλον κλείσει πλέον. Είμαι προσανατολισμένη στο μεγάλωμα του Φοίβου και θέλω να είναι υγιής κι ευτυχισμένος όσο περνάει από το χέρι μου. Όσος χρόνος μού απομένει από το παιδί τον αφιερώνω στη δουλειά μου, στο θέατρο και στην υποκριτική. Εξάλλου, ο Κώστας έχει βάλει ψηλά τον πήχη και δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο αρσενικό να τον περάσει.»

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Παπανώτας για Ρούλα Κορομηλά: «Εμείς δεν είχαμε από πίσω 5 εκδότες να μας προστατεύουν -Είναι η λιγότερο “χτυπημένη”»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!