Όταν ο εκπρόσωπος της Kim Kardashian ανακοίνωσε ότι χώρισε από τον Pete Davidson μετά από 9 μήνες σχέσης εξαιτίας της μεγάλης απόστασης και των απαιτητικών προγραμμάτων τα οποία τους έκαναν πραγματικά δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση, όλοι σκέφτηκαν τον Kanye West. Ποια θα ήταν άραγε η αντίδραση του πρώην συζύγου της Kim;

O ράπερ και πατέρας των παιδιών της Kim Kardashian προχώρησε σε μια καθόλου κομψή ανάρτηση. Μοιράστηκε ένα πρωτοσέλιδο των New York Times, που γράφει: «Skete Davidson νεκρός σε ηλικία 28 ετών».

Kanye West

Λίγες ώρες ωστόσο, αργότερα ο Kanye διέγραψε την ανάρτησή του. O λόγος ήταν ότι η πρώην σύζυγός του, Kim Kardashian, έγινε έξαλλη. Καθώς μάλιστα οι σχέσεις τους είχαν αποκατασταθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό και η επικοινωνία τους για τα παιδιά γινόταν πολύ ομαλά ο Kanye δεν το τράβηξε παραπάνω.

Ο Kanye West ήταν παντρεμένος με την Kim Kardashian για επτά χρόνια και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά. Ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους, το ζευγάρι έχει εμπλακεί σε δημόσιο πόλεμο, με τον West να ισχυρίζεται ότι η Kardashian εμπόδιζε τα παιδιά τους να τον δουν.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet