Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρνούτογλου στο πλατό της εκπομπής “The 2night show”. Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη κατά την οποία μίλησε για την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο.

Η περιπέτεια της υγείας του

Μιλώντας για το θέμα της υγείας του είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό, επειδή εμείς κάνουμε αυτή τη δουλειά που η σχέση μας με το κοινό είναι πολύ συγκεκριμένη, το να νιώθει το κοινό ότι είμαστε ανθρώπινοι. Να σου θυμίσω ότι, όταν εσύ έγραψες το βιβλίο σου, όλοι είχαμε στο μυαλό μας έναν Γρηγόρη ο οποίος είναι άτρωτος, είναι πολύ λαμπερός, επαγγελματίας. Όταν εσύ λοιπόν, εξέθεσες το κομμάτι της ψυχολογικής σου κατάστασης ξαφνικά, εμείς ήρθαμε σε επαφή με εσένα, με έναν άλλον τρόπο. Νομίζω κάτι αντίστοιχο έγινε και με την δική μου περίπτωση. Ήταν τρωτά δικά μου σημεία με τα οποία μπορούσαν να ταυτιστούνε. Δεν είναι τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο».

Οι αλλαγές που έφερε στη ζωή του

Όπως είπε μετά από την περιπέτεια αυτή άλλαξε: “Μετά την περιπέτεια της υγείας μου αποφάσισα να είμαι πιο ειλικρινής με τους ανθρώπους. Γιατί περνάνε τα χρόνια, μεγαλώνουμε και αυτό που καταλαβαίνω στο τέλος της ημέρας είναι ότι έχω πολύ ανάγκη τη συντροφιά, την παρέα και τους ανθρώπους και όσο αυτά τα κρατάμε για εμάς γίνονται πιεστικά καρκινώματα. Δεν είναι φυσιολογικό και δεν είναι υγιές. Είναι καλό να επικοινωνούμε το πρόβλημά μας, γιατί στο τέλος της μέρας αν δεν βοηθηθείς και από κάποιον, δεν έχουμε έρθει με κάποιο εγχειρίδιο σε αυτή τη ζωή να ξέρουμε από πριν πως να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα”, είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ήμουν πάρα πολύ αυτάρκης, είχα χτίσει πολύ ωραίο το σπίτι μου, το οποίο το έλεγχα με τρομακτική ακρίβεια, ήξερα που είναι τι και για ποιο λόγο, πότε θα έρθει μια παρέα να περάσουμε καλά και πότε θα τους διώξω για να μείνω μόνος μου. Όλα ήταν μελετημένα πολύ καλά. Αυτό το κάστρο δημιουργεί μία ψευδαίσθησή ευτυχίας και ηρεμίας. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να ζει μόνος του, είναι επίπλαστο. Όσο περνάει ο χρόνος αυτή η λύτρωση είναι που μου δίνει χαρά, το ότι δεν ντρέπομαι να συζητάω πράγματα, να τους κοιτάζω στα μάτια και επικοινωνώ αυτό που μου συμβαίνει. Είναι ωραίο να τη μοιράζεσαι τη ζωή», συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Στην περιπέτειά μου κατάλαβα ότι οι άνθρωποι μπορούν να σου συμπαρασταθούν όσο εσύ τους επιτρέπεις. Όσο εγώ δεν τους επέτρεπα του άφησαν σε μία απόσταση και αυτοί απλώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Όταν εγώ επέλεξα να ανοίξω την αγκαλιά μου και να δεχτώ τη φροντίδα τους τότε όλοι ήταν παρόντες και αυτό είναι πολύ συγκινητικό. Πολλές φορές ζούμε σαν να μας χρωστάει η ζωή ενώ δεν μας χρωστάει», είπε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet