Με εξομολογητική διάθεση και ειλικρίνεια, ο Ben Affleck παραχώρησε συνέντευξη στο “Los Angeles Times” και μίλησε για την προσωπική του ζωή, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τα παιδιά του αλλά και τη στιγμή που υποδύθηκε τον Batman. Να αναφέρουμε ότι θα τον ενσαρκώσει ξανά στην ταινία “The Flash”.

«Ήταν πραγματικά το Justice League που ήταν το ναδίρ για μένα. Αυτή ήταν μια κακή εμπειρία λόγω μιας σειράς πραγμάτων: η ζωή μου, το διαζύγιό μου, η υπερβολική απουσία μου, οι ανταγωνιστικές ατζέντες και μετά η προσωπική τραγωδία του Ζακ και η επανάληψη των γυρισμάτων. Ήταν απλώς η χειρότερη εμπειρία. Ήταν απαίσιο. Ήταν όλα όσα δεν μου άρεσαν σε αυτό. Αυτή ήταν η στιγμή που είπα: “Δεν το κάνω πια αυτό”.», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Βen Affleck αναφέρθηκε στις ψυχολογικές μεταπτώσεις του και την κριτική, λέγοντας: «Σίγουρα είχα μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Απλώς υπάρχει κάτι σε μένα – σίγουρα όταν ήμουν πιο νέος – όπου οι άνθρωποι ένιωθαν ότι τους επιτρέπεται να πουν άσχημα πράγματα για μένα.

Νομίζω ότι όταν ήμουν νέος, οι άνθρωποι με έβλεπαν ως κάποιον που είχε πάρα πολλά ή ήταν πολύ εύκολα επιτυχημένος ή έμοιαζε με κάποιο είδος καβαλάρη, ανειλικρινή, κακομαθημένο τύπο. Δεν έμοιαζε καθόλου με αυτό που ένιωθα. Ένιωθα σαν ένα ανασφαλές, ανήσυχο παιδί από τη Βοστώνη που είχε προσπαθήσει να μπει σε αυτήν την δουλειά και ασχολούνταν με τα δικά του πράγματα».

Διάβασε τη συνέχεια της συνέντευξής του στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet