«Αν θέλαμε να μας γαμ… η κυβέρνηση, θα ψηφίζαμε τον Μπραντ Πιτ». Το πλακάτ που εμφανίστηκε σε μία από τις πρόσφατες διαδηλώσεις στη Γαλλία κατά της μεταρρύθμισης Μακρόν για το συνταξιοδοτικό είχε πρώτα και κύρια, πλάκα.

Σε μια δεύτερη ανάγνωση, μας υπενθυμίζει μια – ας μας επιτρέψετε να πούμε- οικουμενική αλήθεια: Πόσο διαχρονική είναι η εικόνα του Αμερικανού ηθοποιού ως sex symbol, ως πρότυπο ομορφιάς.

Μπορεί η Γαλλίδα κυρία που μετέφερε το εν λόγω μήνυμα να τα έχει τα χρονάκια της, αλλά βάζουμε ως και στοίχημα πως και σε πολύ νεότερες ηλικίες να πηγαίναμε και να ρωτούσαμε σχετικώς, η αποδοχή του level of sexiness θα άγγιζε υψηλότατα ποσοστά.

Αυτό αποδείχτηκε και στις αρχές Μαρτίου, όταν και πάλι σε μια πορεία, αυτή τη φορά για την κλιματική αλλαγή, στο μαθητικό Fridays for the Future στην Πίζα, κάποιες μαθήτριες κρατούσαν το ακόλουθο.

Μπραντ Πιτ
«Ο πλανήτης είναι πιο καυτός κι από τον Μπραντ Πιτ»

Το lifestyle που λέει τη μισή αλήθεια για τον Μπραντ Πιτ

Σε όλη αυτήν την ιστορία «αγάπης» βέβαια, θα ήμασταν άδικοι, αν όχι αφελείς, αν αφήναμε έξω το υποκριτικό ταλέντο. Ο Πιτ δεν είναι ένας ωραίος άνδρας που έκανε (μεγάλη) καριέρα μόνο γι’ αυτό. Είναι και ένας πολύ καλός ηθοποιός.

Νιώθουμε την ανάγκη να το τονίσουμε καθότι συχνά περνάει σε δεύτερη μοίρα με το lifestyle κομμάτι να βγαίνει από πάνω υπερκαλύπτοντας όλα τα υπόλοιπα.

Γιατί τον σέρνει στα δικαστήρια η Αντζελίνα (Τζολί); Γιατί έκλαψε η Τζένιφερ (Άνιστον) και πόσο έκανε να τον ξεπεράσει; Θα γνωρίσει τη νέα του σύντροφο (Ινές ντε Ραμόν) στα (έξι) παιδιά του; Και πάει λέγοντας, και μπλα μπλα μπλα…

ΟΚ, κατανοητός ο λόγος που γράφονται και λέγονται αυτά, έτσι είναι η showbiz, έτσι είναι το παιχνίδι. Μόνο που είναι μισή αλήθεια να αφήνουμε αυτό το αφήγημα να κυριαρχεί όταν υπάρχουν άλλα να προτάξουμε, πιο σημαντικά.

Φαίνεται και στην ποιότητα της δουλειάς του. Πόσο πολύ δηλαδή προχώρησε καλλιτεχνικά με το που πήρε διαζύγιο από την Αντζελίνα. Σαν να έφυγε ένα τεράστιο βάρος από τις πλάτες του, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν ήταν υπεύθυνος και ο ίδιος για την κατάσταση που βίωνε.

Διάβασε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet