Στο Mega Καλημέρα μίλησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τα παιδικά του χρόνια, τις ανήθικες προτάσεις και τη σύντροφό του. “Ήμουν γιος κάποιου που δεν ήταν παρόν στη ζωή μου. Είχα τη μητέρα, τη γιαγιά και στη συνέχεια τον πατριό μου. Μεγάλωσα σε μια συνθήκη που δεν υπάρχει πατέρας, την αποδέχτηκα από πολύ μικρός. Τότε ένιωθα φυσιολογικά. Αργότερα άρχισα να σκέφτομαι τι πραγματικά μου λείπει. Και αυτό με έκανε να θέλω να γίνω ο πατέρας που δεν είχα για τον Απόλλωνα. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν στην Αμερική, στη φυλακή”.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύντροφό του: “Η Σάρα είναι κομμώτρια και έχει κάνει αρκετούς διάσημους, την Πάρις Χίλτον, τις Καρντάσιανς, έχει κάνει ηθοποιούς, είναι αρκετά πετυχημένη”. Μίλησε επίσης για τις δουλειές που έχει κάνει στο Λος Άντζελες: “Έχω υπάρξει πορτιέρης, μπάρμαν, έχω κάνει όλα όσα κάνει ένας ηθοποιός που φτάνει στο Λος Άντζελες μέχρι να κλείσει την επόμενή του δουλειά”.

Τέλος μίλησε για το αν έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις: “Δεν έχω δεχτεί, αλλά έχω πάει σε ακρόαση και μου ζήτησαν να βγάλω όλα μου τα ρούχα”.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!