Η Δέσποινα Βανδή σήμερα έχει την ονομαστική της εορτή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ηθοποιός κοινοποίησε μια φωτογραφία τους όπου κρατιούνται χέρι χέρι και κοιτάζονται στα μάτια!

«Χρόνια πολλά ψυχή μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του, την οποία μάλιστα έκανε εκτός από post και insta story. Το ζευγάρι απολαμβάνει την κοινή του ζωή, ταξιδεύουν διαρκώς για να βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον και όπως όλα δείχνουν η σχέση τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης άλλωστε δεν έκρυψε ποτέ τα συναισθήματα του για τη Δέσποινα Βανδή. Είχε δηλώσει μάλιστα:

«Το μόνο που με ενόχλησε ήταν, το κυνηγητό που γινόταν λίγο επιθετικά στην αρχή της σχέσης μας από τους φωτογράφους. Διαφορετικοί κόσμοι υπάρχουν, αλλά ο άνθρωπος, το ζευγάρι μπορεί να ταυτίζεται και να είναι ένα πράγμα. Μπορεί δυο άνθρωποι να είναι ίδιοι, κι ας είναι ο ένας τραγουδιστής κι ο άλλος ηθοποιός, τις ίδιες ανησυχίες έχουμε και τις ιδίες ευαισθησίες για τη ζωή. Η λάμψη της Δέσποινας δεν με τρόμαξε, είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε, ίσα-ίσα, με μαγνήτισε. Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπωθήκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες και ψέματα. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίοι», είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στο Mega.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet