Από προσώπου γης έχει εξαφανιστεί ο Νότης Σφακιανάκης τα τελευταία χρόνια και ακόμα και άνθρωποι που υπήρξαν φίλοι του τον αναζητούν δίχως κανένας να γνωρίζει που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα. Η Ελένη Δήμου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον Νότη Σφακιανάκη, αποκαλύπτοντας πως εκείνη και ο σύζυγός της τον βοήθησαν στα πρώτα βήματά του.

Όσον αφορά στην απομόνωση που έχει επιλέξει να μπει ο Νότης Σφακιανάκης, η Ελένη Δήμου ισχυρίστηκε πως θα του κάνει καλό, καθώς θα έχει την ευκαιρία να δει και να αντιμετωπίζει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν. Η ίδια ανέφερε πως ο τραγουδιστής έχει κάνει τραγικά λάθη κι ίσως έφτασε η στιγμή να τα αναλογιστεί.

Δήμου

«Ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του, εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο δίσκο του. Νομίζω είναι επιλογή του και ίσως να του κάνει καλό ότι απομακρύνθηκε από όλους για να σκεφτεί και τα δικά του λάθη», είπε αρχικά η Ελένη Δήμου και συνέχισε:

«Είναι ένας πολύ καλός τραγουδιστής, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, μπήκε στα σπίτια όλων αλλά κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα. Μάλλον έσκυψε μέσα του για να δει τα λάθη του. Μεγαλώνουμε και βάζουμε τον εαυτό μας απέναντι, βάζουμε καθρέφτη και βλέπουμε τα λάθη μας. Έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε».

Διάβασε τη συνέχεια και δες το βίντεο στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet