Η καλύτερη απόδειξη είναι αυτή που βλέπουμε ιδίοις όμμασι. Και η Emily Ratajkowski μας το είχε δώσει στο πιάτο τον προηγούμενο μήνα, αφού την είχαν «τσακώσει» να φιλιέται με τον Dj Orazio στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Παρόλα αυτά, τα τελευταία δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Pete Davidson, αλλά τελικά φαίνεται πως με τον Orazio υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό.

Το μοντέλο ξεκίνησε να βγαίνει μαζί του ένα μήνα μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, ο οποίος ήταν άπιστος αρκετές φορές καταπώς φάνηκε.

Ωστόσο, μετά τα φιλιά και τις αγκαλιές με τον Dj Orazio που έγιναν viral, ένα άλλο βίντεο έδειχνε την ίδια με τον Davidson να ανταλλάσουν μια τρυφερή αγκαλιά στο διαμέρισμα της. Τίποτα περισσότερο όμως δεν συνέβη αργότερα, ώστε να αποδεικνύεται πως διατηρούν δεσμό.

Από την άλλη, οι νέες φωτογραφίες που δείχνουν τον Orazio να βρίσκεται στην είσοδο του διαμερίσματος της Ratajkowski αποδεικνύουν πως η ίδια δεν είναι πρόθυμη να τελειώσει το φλερτ μαζί του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι κάτι σοβαρό.

Διάβασε τη συνέχεια στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet