Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, και η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Ο ηθοποιός στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι όλο αυτό ήταν πολύ έντονο και πρωτόγνωρο και έδωσε λεπτομέρειες για την ερωτική συνεύρεση που είχε με την καταγγέλλουσα.

Πέτρος Φιλιππίδης

Η εκπομπή “Το Πρωινό” παρουσίασε τα όσα ειπε στο απολογητικό υπόμνημά του ο Πέτρος Φιλιππίδης και τα όσα κατέθεσε για μία από τις γυναίκες που τον κατηγορεί.

Πέτρος Φιλιππίδης: Όσα είπε στην απολογία του

«Μία από τις φορές που είχε έρθει στο θέατρο και κάτσαμε μετά το πέρας της παράστασης, στο καμαρίνι μου συνομιλώντας, η καταγγέλλουσα ήταν ακόμα πιο εκδηλωτική από τις προηγούμενες φορές. Μπορώ να πω ότι πραγματικά μου άρεσε σαν γυναίκα. Καθόμασταν και οι δύο στον καναπέ που υπήρχε μέσα στο καμαρίνι μου και με κάθε ευκαιρία με άγγιζε στα χέρια, στα μπράτσα, στο πόδι. Το δυναμικό και πολλά υποσχόμενο βλέμμα της με διαπερνούσε και όλως αίφνης με πλησίασε, ανέβηκε πάνω μου κι άρχισε να με φιλάει. Είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν αντιστάθηκα σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, ανταποκρίθηκα.

Δεν θα ξεχάσω τι σκέφτηκα εκείνη την πρώτη φορά: “Πως με έβαλε έτσι κάτω; Πώς ανέβηκε έτσι πάνω μου”. Ήταν επιθετική, δυναμική. Κι εγώ το μόνο που σκέφτηκα ήταν πως ήθελα να ικανοποιήσω αυτή μου την ορμή εκείνη τη στιγμή. Δεν ήταν άλλωστε κάτι το οποίο δεν είχα ξανακάνει στο παρελθόν. Ήμασταν και οι δύο ιδιαίτερα ερεθισμένοι και ολοκληρώσαμε πολύ γρήγορα. Ήρθαμε ακόμα μία φορά πιο κοντά. Ούτε που κατάλαβα πως αρχίσαμε τις περιπτύξεις στον καναπέ και μετά στο πάτωμα. Ήταν όλο πολύ έντονο και παθιασμένο, σχεδόν πρωτόγονο.

Υπήρχε μεγάλη ένταση και πολύ πάθος μεταξύ μας. Αφού ολοκληρώθηκε η μεταξύ μας συνεύρεση, σηκωθήκαμε από το πάτωμα και ντυθήκαμε. Της πρότεινα αν θέλει να κάτσει να δει την παράσταση… Της απάντησα ότι δε θα παίξει στην παράσταση, καθότι η κοπέλα που κρατούσε μέχρι τότε τον ρόλο θα ακολουθούσε τελικώς στη Θεσσαλονίκη και την καλοκαιρινή περιοδεία, οπότε δεν τη χρειαζόμασταν», ανέφερε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Να σας θυμίσουμε ότι η δίκη είχε ξεκινήσει την Παρασκευή 18 Μαρτίου αλλά διεκόπη για τις 28 Μαρτίου, ενώ ο ηθοποιός δεν βρέθηκε στο δικαστήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή και έχει χάσει 25 κιλά και είναι πλέον αγνώριστος όπως τόνισε ο δικηγόρος του.

Μάλιστα, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους ως μάρτυρας υπεράσπισης των γυναικών που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη, στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι το διάστημα που συνεργάστηκε μαζί του είχε περάσει πολύ δύσκολα.

«Ο καταγγελλόμενος προέβη επανειλημμένα σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας μου και όχι μόνο», ενώ σε άλλο σημείο η ηθοποιός υπογράμμισε: «Ουρούσε επιδεικτικά στο νιπτήρα του καμαρινιού μου. Έζησα καθεστώς βίας και τρόμου»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet