Τις τελευταίες ώρες ένα άρθρο έχει κάνει αίσθηση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού: για ποιο λόγο ο Tom Cruise έχει αποκτήσει τόσο κακή φήμη μεταξύ των γυναικών του Χόλιγουντ.

Μια νέα δημοσίευση στο Radar Online βασισμένη σε άγνωστες πηγές προσκείμενες στον ηθοποιό δίνει λεπτομέρειες για εκείνον αναφέροντας ότι γίνεται αυταρχικός και εγωμανής όταν βγαίνει με κάποια. Το γεγονός ότι είναι πολύ αφοσιωμένος στην καριέρα του τον κάνει να διαθέτει ελάχιστο χρόνο στις σχέσεις του.

Όποια καταλήγει μαζί του είναι αναγκασμένη να προσαρμοστεί στο δικό του, στις δική του ζωή και στους δικούς του κανόνες.

Η πολυτάραχη ζωή του Tom Cruise και η αδυναμία να βρει την αληθινή αγάπη

Παρά την επαγγελματική του επιτυχία ο Tom Cruise δεν έχει καταφέρει να βρει τη γυναίκα που θα γεράσει μαζί της. Ακόμα και μετά από τρεις γάμους και τρία παιδιά. Η πρώτη σχέση που του αποδόθηκε ήταν την Heather Locklear με την οποία έβγαινε από το 1981 έως το 1982. Από το 1983 έως το 1985, ο Tom έβγαινε με τη Rebecca De Mornay. Μεταξύ 1985 και 1986, συνδέθηκε με τη Cher. Μετά από αυτή τη σχέση, η Mimi Rogers μπήκε στη ζωή του Tom και στις 9 Μαΐου 1987, παντρεύτηκαν για να χωρίσουν μετά από τρία χρόνια. Πέτρα του σκανδάλου φαίνεται ότι ήταν η Nicole Kidman με την παντρεύτηκαν το 1990 και χώρισαν το 2001. Από το 2001 έως το 2004 είχε σχέση με την Penelope Cruz και τον Απρίλιο του 2005 άρχισε να βγαίνει με την Katie Holmes. Το 2006 παντρεύτηκαν και το 2012 χώρισαν.

Η πιο πρόσφατη σχέση που έγινε γνωστή στα media ήταν με την επίσης ηθοποιό Hayley Atwell με την οποία χώρισε λόγω πιεσμένου προγράμματος.
«Δουλεύει τρελά και δεν έχει πλάκα να βρίσκεται κάποιος δίπλα του. Φρικάρει με το παραμικρό γιατί είναι τόσο τελειομανής. Η Hayley αποφάσισε ότι αυτό δεν ήταν για εκείνη», αναφέρουν πηγές.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet