Ο τρόπος που κάνει το GQ τις συνεντεύξεις που μπαίνουν στο εξώφυλλο του, είναι μοναδικές και έχουν επηρεάσει, έχουν δημιουργήσει ένα μοτίβο στη δημοσιογραφία. Δεν είναι ωραίο να αντιγράφεις ή να μιμείσαι, αλλά όταν κάτι σε γοητεύει, δε μπορείς να αποφύγεις τον μιμητισμό. Και η συνέντευξη ή, μάλλον, το πορτρέτο του Brad Pitt στο τεύχος Ιουλίου, είναι από αυτά που τα διαβάζεις συνέχεια και νομίζεις ότι χάνεσαι σε έναν μυθιστορηματικό κόσμο.

Σε αυτό βέβαια δεν έχει μόνο μερίδιο το GQ. Έχει το μεγαλύτερο γιατί θέτει τον τόνο, το ύφος, αλλά όλοι στο Χόλιγουντ συνηγορούν πως ο Brad Pitt είναι μια μούσα των συνεντεύξεων, ένας τύπος που θες να βρεθείς απέναντι του, να του κάνεις ακόμα και τις πιο αφελείς ερωτήσεις και να αγωνιάς για την απάντησή του.

«Είναι ένας από τους τελευταίους μεγάλους αστέρες των ταινιών της μεγάλης οθόνης. Είναι μια διαφορετική ράτσα ανθρώπου. Και ειλικρινά, δε νομίζω πως μπορείς να το περιγράψεις ακριβώς αυτό γιατί είναι σαν να περιγράφεις το αστρόφως. Το παρατήρησα όταν κάναμε το Inglourious Basterds. Όταν ο Brad συμμετείχε στη σκηνή, δεν ένιωθα ότι έβλεπα μέσα από τον φακό της κάμερας. Ένιωθα ότι έβλεπα ταινία. Η παρουσία του και μόνο στους 4 τοίχους της λήψης, μου δημιούργησε αυτή την αίσθηση», λέει για εκείνον ο Quentin Tarantino. Και αποτολμά μια περιγραφή.

«Είναι πραγματικά πανέμορφος. Είναι επίσης τόσο αρσενικός και τόσο μέσα στα πράγματα. Έχει υψηλή αντίληψη…Όμως αυτό που μόνο οι σκηνοθέτες που έχουν δουλέψει μαζί του και οι ηθοποιοί που έχουν παίξει μαζί του γνωρίζουν, είναι το πόσο τρομακτικά ταλαντούχος είναι στο να αντιλαμβάνεται τη σκηνή. Μπορεί να μην έχει πάντα τη δυνατότητα να το εκφράσει, αλλά έχει ένα ένστικτο να καταλάβει τα πάντα για τις ανάγκες της σκηνής».

Διάβασε περισσότερα στο nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet