Είναι γεγονός πως όταν έχεις διεθνή φήμη και σε αγαπούν εκατομμύρια είναι λογικό να έχεις και πολλούς haters. Έτσι συμβαίνει και με τους A listers του Χόλυγουντ όπως είναι η Gwyneth Paltrow και ο Chris Brown.

Το να μισείς διασημότητες είναι προφανώς μια αγαπημένη διαδικτυακή δραστηριότητα, αλλά γιατί το κάνουμε; Γιατί κάποιος να χρησιμοποιήσει την όποια διαδικτυακή του δύναμη για να κάνει bullying σε κάποιον ουσιαστικά άγνωστο; Σύμφωνα με την έκθεση του περιοδικού Star οι λόγοι που κάποιος μπορεί να «μισεί» έναν celebrity είναι 3: Προσπαθεί πολύ, δεν προσπαθεί αρκετά ή έχει κάνει κάτι εναντίον κάποιου άλλου celebrity.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι διάσημοι που ουσιαστικά φαίνεται ότι προσπαθούν πάρα πολύ να φανούν καλοί, είναι οι «ψεύτικοι», εκείνοι που προσποιούνται πως είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Για παράδειγμα η Madonna που βρίσκεται στο Νο7, την κατηγορούν πως έχει ψεύτικη προφορά και μιλάει πολύ δυνατά για τη γιόγκα. Στο Νο9, η Anne Hathaway κατηγορείται πως φέρεται διαρκώς σαν να βρίσκεται σε ρόλο ενώ για τη Gwyneth Paltrow οι haters πιστεύουν πως είναι ανίδεη στην έπαυλή της και προσπαθεί να υποδείξει στους υπόλοιπους τι να τρώνε, πως να κοιμούνται, πως να κάνουν γυμναστική ακόμα και πως να πηγαίνουν τουαλέτα.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν μόνο γυναίκες και οι μόνοι δύο άντρες που τα κατάφεραν να μπουν είναι ο Ashton Kutcher (Νο. 13 στη λίστα) ο οποίος προσπαθεί πολύ να δείξει πως έχει κάποια σχέση με την τεχνολογία και ο Justin Bieber (Νο. 8) που προσπαθεί να ραπάρει.

Η δεύτερη κατηγορία εκείνων που «δεν προσπαθούν πολύ» αφορά τους celebrities που δείχνουν να μην τους νοιάζει και πολύ η εικόνα που δείχνουν προς τα έξω ή το κατά πόσο επηρεάζουν το κοινό. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Kristen Stewart (Νο. 2) που δεν λούζεται, η Lindsay Lohan (Νο. 16) κοιμάται στα δικαστήρια και δεν βουρτσίζει τα δόντια της.

Η τρίτη κατηγορία ανήκει στους celebrities που έχουν κάνει κάτι εναντίον κάποιου άλλου celebrity. Σε αυτή τη λίστα κυριαρχούν οι περιπτώσεις μοιχείας. Η Angelina Jolie (No. 15) επειδή «έκλεψε» τον Brad Pitt από την Jennifer Aniston. Η Jesse James (No. 19) με την οποία απάτησε τη Sandra Bullock ο πρώην (ναζί) άντρας της Leno (No. 14). Ενώ στη λίστα βρίσκονται και οι «serial heartbreakers» Taylor Swift (No. 18) και John Mayer (No. 4).

Η μόνη διασημότητα που παρουσιάζει χαρακτηριστικά και των τριών ομάδων  είναι ο μισογύνης όπως έχει χαρακτηριστεί Chris Brown (No. 20) που έχει χτυπήσει την κοπέλα του, που όταν θυμώνει πετάει καρέκλες, που κάνει δηλώσεις μίσους κατά των γυναικών κλπ. Έχει επιτεθεί στη Rihanna, στον Drake, στον Frank Ocean και σε πολλούς άλλους. Οι υπερβολικές διαμάχες και τα περίεργα πράγματα για τα οποία δηλώνει περήφανος υποδηλώνουν ότι προσπαθεί πάρα πολύ. Οι υποχωρήσεις στη βία και την οργή δείχνουν ότι δεν προσπαθεί αρκετά σκληρά για να αλλάξει.

Ακολουθεί η λίστα με τα 20 πιο μισητά ονόματα celebrities!

1. Gwyneth Paltrow

2. Kristen Stewart

3. Jennifer Lopez

4. John Mayer

5. Katherine Heigl

6. Matt Lauer

7. Madonna

8. Justin Bieber

9. Anne Hathaway

10. Kris Jenner

11. Kim Kardashian

12. LeAnn Rimes

13. Ashton Kutcher

14. Jay Leno

15. Angelina Jolie

16. Lindsay Lohan

17. Shia LaBeouf

18. Taylor Swift

19. Jesse James

20. Chris Brown

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet