Την 1η Ιουλίου γεννήθηκε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα και οι γιο της Χάρι και Γουίλιαμ συγκινούν, μιλώντας για το πως θα ήταν η μητέρα τους στα 61 της χρόνια. Με αφορμή το Diana Award, το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στα γενέθλια της αείμνηστης πριγκίπισσας, και το οποίο ιδρύθηκε το 1999 για την πεποίθησή της ότι οι νέοι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο.

Ο Χάρι ανέφερε με συγκίνηση πως η μητέρα του συνεχίζει να υπάρχει στη ζωή του, ειδικά από τότε που έγινε πατέρας του Άρτσι και της Λίλιμπετ. “Ελπίζω να αφιερώσουμε επιπλέον χρόνο, όχι απλώς για να θυμηθούμε πώς έζησε, αλλά για να αναλογιστούμε όσα συνεχίζει να κάνει σε τόσους πολλούς, συμπεριλαμβανομένων των νέων που κάνουν αλλαγές μαζί μας σήμερα”.

Χάρι και Γουίλιαμ συγκινούν με αφορμή τα γενέθλια της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο Χάρι, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. “Η μητερα μου εδωσε σε όλους μας, μια ορμή να μιλήσουμε και να αγωνιστούμε για έναν καλύτερο κόσμο. Και τώρα ως σύζυγος και γονιός, η φωνή της μητέρας μου είναι ακόμα πιο δυνατή στη ζωή μου. Όλοι σας βοηθήσατε να κρατήσει τη φωνή της ζωντανή δείχνοντας στον κόσμο πώς μετράει κάθε μικρή ενέργεια, πόσο εκτιμάται ακόμα η καλοσύνη και πώς ο κόσμος μας μπορεί να γίνει καλύτερος αν επιλέξουμε”. 

Διάβασε τη συνέχεια στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet