Οι νέες αλλαγές στο Instagram έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στην κοινότητα της πλατφόρμας, που νιώθει ότι σιγά σιγά μεταλλάσσεται σε TikTok. Μέσα στους επικριτές των αλλαγών είναι και η Kim Kardashian με την Kylie Jenner, που επέπληξαν τα reels. Η πλατφόρμα επιβράβευσε τους χρήστες που δημοσιεύουν βίντεο και Reels, ενώ έχει ενημερώσει τον αλγόριθμό της για να προωθεί τα Reels αντί για αναρτήσεις από άτομα που ακολουθεί ένας χρήστης.

Οι ενέργειες αυτές μαρτυρούν μια απελπιστική προσπάθεια να αντιγράψει το TikTok, καθώς είναι εκείνο που επιλέγουν πλέον οι περισσότεροι. Το Instagram κάποτε ήταν ο «βασιλιάς των social media» και τώρα που χάνει την πρωτοκαθεδρία, τα πράγματα ζορίζονται.  Οι ανταγωνιστές του TikTok έχουν επενδύσει σε αλλαγές που δίνουν προτεραιότητα στα βίντεο.

Ένας χρήστης του Instagram με το όνομα Illumitati, δημοσίευσε μια φωτογραφία που έγραφε: «Κάντε το Instagram ξανά Instagram. Σταματήστε να προσπαθείτε να γίνετε TikTok», ανέφερε η ανάρτηση. «Θέλω απλώς να βλέπω χαριτωμένες φωτογραφίες των φίλων μου». Η ανάρτηση μετρούσε περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια likes και αναδημοσιεύτηκε από την οικογένεια Kardashian.

Διάβασε τη συνέχεια στο nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet