Ο 54χρονος παρουσιαστής Jimmy Kimmel, έδειξε μια άλλη πλευρά της ζωής του σε δημοσιογράφους του ABC που δεν είναι τόσο κωμική. Ο 5χρονος γιος του Billy γεννήθηκε με συγγενή καρδιοπάθεια και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν ο παρουσιαστής, ο πρώτος χρόνος ήταν πάρα πολύ δύσκολος για εκείνον και τη γυναίκα του καθώς το μικρό αγοράκι έπρεπε να επιβληθεί σε τρεις εγχειρίσεις καρδιάς, η πρώτη όταν ήταν μόλις 3 μηνών! Γεννήθηκε με τη συγγενή καρδιακή πάθηση, τετραλογία του Fallot, με πνευμονική ατρησία.

Τώρα δήλωσε: «Τα πάει περίφημα. Χρειάζεται ακόμα μια εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, αλλά τα πάει περίφημα. Ο Billy είναι ένας “μεγάλος” λόγος» για τον οποίος ο ίδιος και η σύζυγός του στηρίζουν το έργο φιλανθρωπικών οργανώσεων και συνέχισε με χιούμορ «αν και ο ίδιος δεν είναι τόσο μεγάλος. Είναι περίπου 3 πόδια ψηλός!»

Συμπλήρωσε πως όταν πήγε να εξηγήσει στον γιο του γιατί είναι στο νοσοκομείο και γιατί έχει αυτή τη μεγάλη ουλή στο στήθος εκείνος δεν έδειξε και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τις λεπτομέρειες της επέμβασής του: «Προσπάθησα να του εξηγήσω την εγχείρηση καρδιάς, γιατί έχει μια ουλή στο κέντρο του στήθους του, και δεν έχει σχεδόν κανένα ενδιαφέρον».

Η ζωή τα έφερε έτσι και το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες το οποίο στηρίζει με φιλανθρωπικές ενέργειες εκείνος και η γυναίκα του είναι εκείνο που θα φροντίσει τον γιο του: «Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι αυτός ο οργανισμός που είχαμε υποστηρίξει οικονομικά και διοργανώνοντας εκδηλώσεις υπέρ του θα ήταν ένα μέρος που έπρεπε να πάμε – ήταν ένα μικρό σοκ, αλλά όλα λειτούργησαν», είπε στους δημοσιογράφους ο παρουσιαστής του δημοφιλούς show “Jimmy Kimmel show”.

Τον Απρίλιο ο μικρός Billy γιόρτασε τα 5α του γενέθλια και ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό δημοσιεύοντας ένα πολύ γλυκό μήνυμα στο Instagram.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!