Μετά από 31 χρόνια γάμου η Τέτα Καμπουρέλη, beauty expert, κατέθεσε αγωγή διαζυγίου δίνοντας και επίσημα τέλος στον γάμο της με τον Βασίλη Γκουρούση. Τα προβλήματα στη σχέση τους έχουν ξεκινήσει από το 2017, αλλά εντάθηκαν μετά τη σύλληψή του. Μετά την αποφυλάκισή του είχαν τυπικές σχέσεις για χάρη των παιδιών.

Η ανακοίνωση της Τέτας: «Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας»

Το τρίτο πρόσωπο

Σε συνέντευξή του στο Super Katerina ο κύριος Γκουρούσης όταν τον ρώτησαν πως αισθάνεται που η Τέτα προχωράει τη ζωή τη απάντησε με αινιγματικό τρόπο: “Η Τέτα μια ζωή προχωρούσε στη ζωή της”. Οι φήμες οργιάζουν πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο και πως η κυρία Καμπουρέλη έχει προχωρήσει τη ζωή της. Όμως οι φήμες λένε πως ο ίδιο έχει κάνει και ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!