Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για την Ιωάννα Μαλέσκου και το γεγονός ότι απαντάει μέσα από την εκπομπή της σε άλλους χωρίς να έχει δει η ίδια τι έχει ειπωθεί, αλλά μένει σε όσα της μεταφέρουν οι συνεργάτες της.

Όλα συνέβησαν με αφορμή την θέση που πήρε δημόσια η Ιωάννα Μαλέσκου για τον Δημήτρη Παπανώτα, λέγοντας ότι οι απόψεις του είναι ακραίες.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε on air: «Την πάτησε η Ιωάννα γιατί είναι το ίδιο που είχε γίνει παλιά και με εμάς. Λέει δεν το έχω δει το απόσπασμα, αλλά μου το μετέφεραν. Αχ βρε Ιωάννα μου την έχω πατήσει κι εγώ έτσι στο παρελθόν και πια το έχω σταματήσει αυτό το… χόμπι. Πρέπει να το δεις γιατί στα μεταφέρουν αλλιώς» είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Όλα δεν λύνονται με απάντηση μέσα από τις εκπομπές. Εγώ τουλάχιστον με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν κάτι λέγαμε και με την Σταματίνα και με την Μαίρη Παλιαλέξη και με τον Δημήτρη Παπανώτα και με τον Θέμη Μάλλη, παίρναμε τηλέφωνο και το λύναμε όταν υπήρχε πρόβλημα. Δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα» και κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου:

«Της τα μεταφέρουν νομίζω λάθος της Ιωάννας».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet