Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος φαίνεται ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ωστόσο, ούτε η παρουσιάστρια, ούτε ο σύντροφός της έχουν προχωρήσει σε επιβεβαίωση οπότε οι εικασίες δίνουν και παίρνουν. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τον τελευταίο καιρό οι φωτογραφίες που ανεβάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με κάποιο τρόπο κρύβουν την κοιλιά της.

Αυτό συνέβη και στις τελευταίες φωτογραφίες που ανάρτησε από τις διακοπές της και άλλες φορές είναι με πλάτη και άλλες κρατάει κάτι στην περιοχή της κοιλιάς. Οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι τη ρώτησαν κάπως ειρωνικά γιατί κρύβει το γεγονός. Τότε η Κωνσταντίνα του απάντησε: «Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω…Δε θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μία δουλειά που προβάλλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή οποιαδήποτε στιγμή να το ανακονώσει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δύο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους»

Σπυροπούλου

Ένας άλλος follower της είπε: «Ποιο από όλα ότι είστε κομπλεξική; Δεν κάνετε άλλη δουλειά. Το ότι είστε έγκυος; Σας πέτυχα στη Ρόδο και η κοιλιά έφτανε στο στόμα στις φωτογραφίες ίσα που φαίνεται». Τότε η παρουσιάστρια του απάντησε: «Δεν έχω την τιμή να σας γνωρίζω προσωπικά. Και ούτε εσείς εμένα! Για αυτό κρατήστε τα κόμπλέξ σας για εσάς και την επόμενη φορά που θα με δείτε να έχετε το θάρρος της γνώμης σας και να μου τα πείτε όλα αυτά κατάμουτρα. Θεωρώ ότι λέγεται ανθρώπινο δικαίωμα και όχι ΚΟΜΠΛΕΞ για την ιστορία», έγραψε.

Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!