Μια συνέντευξη στο Happy Day παραχώρησε η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, όπου μίλησε για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, τον αρραβώνα της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Αναγκάζεσαι να μπεις πιο βαθιά στον άλλον, η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ότι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δεν μπορεί να το σταματήσει τίποτα” ανέφερε αρχικά η Ερασμία και διηγήθηκε την ιστορία της σχέσης τους: “Αρχίσαμε να επικοινωνούμε, όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα στα social media, τον προφίλ δεν τον χειριζόταν εκείνος, αλλά του το μετέφεραν το μήνυμά μου. Εκείνος ζήτησε το τηλέφωνό μου και επικοινώνησε μαζί μου. Πήγαινα να τον δω κάθε 15 ημέρες σε επισκεπτήρια και τον έβλεπα κλεφτά, όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιό του», συμπλήρωσε. “Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλο για κάποιο λόγο που δεν μπορούσα να το εξηγήσω”.

Η Ερασμία αναφέρθηκε επίσης στην αντίδραση της μητέρας της Σοφίας Βόσσου” Ο αρραβώνας έγινε στη φυλακή, παρουσία και της μαμάς μου. Μας δόθηκε μια ειδική άδεια. Ήταν περίεργο όλο αυτό. Παρόλα αυτά πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου είναι πολύ καλά με τον Βασίλη. Επικοινωνούν, μιλάνε με κάποια τηλέφωνα. Όταν της το ανακοίνωσα, νομίζω ότι φοβήθηκε στην αρχή. Καλώς ή κακώς δεν είναι εύκολο η κοινωνία, πόσο μάλλον η μητέρα μου, να αποδεχτεί μια τέτοια κατάσταση. Με γνωρίζει όμως πολύ καλά και ότι πατάω πολύ γερά στα πόδια μου. Νομίζω ότι τώρα είναι πολύ χαρούμενη για το θάρρος μου”.

Δες τη συνέντευξη της κόρης της Σοφίας Βόσσου, Ερασμίας Μάνου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!