Οι Ρώσοι δεν αποκλείονται πλέον μόνο από τους αθλητικούς συνδέσμους και τη Γιουροβίζιον. Αποοκλείονται και από την παρακολούθηση πορνό.

Τα άτομα που θέλουν να παρακολουθήσουν πορνό στη Ρωσία, βλέπουν επίσης μια έκκληση για υποστήριξη του ουκρανικού λαού στον αγώνα του ενάντια στη ρωσική επιθετικότητα

Η υπηρεσία συνδρομητών ενηλίκων OnlyFans με έδρα το Λονδίνο αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο των ΗΠΑ και της ΕΕ για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και επέβαλε τις δικές της “κυρώσεις” στη Μόσχα. Η συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου ενηλίκων στο διαδίκτυο “κλείδωσε” λογαριασμούς τόσο στη Ρωσία όσο και στη Λευκορωσία, με αποτέλεσμα οι δημιουργοί τους να μην έχουν πρόσβαση στα κέρδη τους.

Το Pornhub και το Onlyfans αποκλείουν τη Ρωσία από το περιεχόμενό τους

Αλλά και ο πλέον διάσημος ιστότοπος πορνό στον κόσμο – το Pornhub, αποφάσισε να “κλειδώσει” τη πρόσβαση της Ρωσίας στο περιεχόμενό του.

Σύμφωνα με χρήστες από τη Ρωσία, όταν επιχείρησαν να μπουν στην σελίδα, αντί για τα αναμενόμενα βίντεο, φορτώνεται η σημαία της Ουκρανίας. Τα άτομα που θέλουν να παρακολουθήσουν πορνό βλέπουν επίσης μια έκκληση για υποστήριξη του ουκρανικού λαού.

Οι αντιδράσεις των δημιουργών των σελίδων ήταν μεγάλες, με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, OnlyFans να εξηγούν ότι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κίνηση αυτή, ως αποτέλεσμα της εισβολής, και κυρίως παρακινούμενοι από τις οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε όλη τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!