Τι συνέβη με την κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν και δεν της επέτρεψαν να παρακολουθήσει το fashion show του Marc Jacobs το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Υόρκη;

Φαίνεται πως η κόρη της Μαντόνα, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με την ώρα αφού ο λόγος που της απαγορεύτηκε η είσοδος ήταν επειδή έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση.

Τον γύρο του κόσμου μάλιστα κάνει βιντεάκι του Tik Tok το οποίο δείχνει τη Λούρδη να προσπαθεί να εισέλθει στον χώρο την Πέμπτη και να τη σταματά η ασφάλεια λίγο πριν ανέβει τις σκάλες. Η Λούρδη Λεόν εμφανίστηκε στις 18:00 το απόγευμα -ενώ ήδη ξεκινούσε η επίδειξη.

Λούρδη Λεόν

Ο άντρας με τον οποίο έφτασε εθεάθη να μιλάει με τους άνδρες της ασφάλειας για πάνω από ένα λεπτό, αλλά αυτός και η Λούρδη ενημερώθηκαν ότι η εκδήλωση ήταν «κλειστή».

Ενώ η Λούρδη προσπαθούσε να πείσει την ασφάλεια και να μπει στο σόου του Marc Jacobs, ακούγονταν οι παρευρισκόμενοι να εξηγούν ποια είναι. «Αφήστε την να μπει, αυτή είναι η κούκλα!», φώναζε ένας, ενώ ένας άλλος ρωτούσε: «Δεν ξέρετε ποια είναι;». Κάποια στιγμή άρχισαν όλοι να φωνάζουν «Αφήστε την να μπει!», μόνο που όλα αυτά δεν συγκίνησαν τα αυτιά των bodyguards με αποτέλεσμα η Λούρδη να αναγκαστεί να φύγει.

Δες το βίντεο στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet