Ο Rocco Ritchie έγινε 22 ετών και η Madonna του διοργάνωσε ένα πάρτυ για να γιορτάσουν οικογενειακώς και με καλούς φίλους τα γενέθλια του. Το δείπνο έγινε σε μια υπερπολυτελή βίλα στην Ιταλία με τη μητέρα του να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο.

“Από το ένα Λιοντάρι στο άλλο” έγραψε στο post καθώς και εκείνη σήμερα έχει τα γενέθλια της και γίνεται 64 χρονών.

Η Madonna ποζάρει χαμογελαστή με τον Rocco – το γιο που έχει αποκτήσει με τον Guy Ritchie – πίσω τους παίζουν μουσικοί, ενώ η τούρτα των γενεθλίων του είναι μια τεράστια δερμάτινη τσάντα με τα αρχικά RC. Από τις φωτογραφίες μάλιστα φαίνεται ότι τα 5 από τα 6 παιδιά της Madonna ήταν στο πάρτυ!

Madonna
Madonna

Madonna
Madonna
Madonna

Στο βίντεο που ανάρτησε φαίνεται η παρέα να διασκεδάζει με την ψυχή της. Οι σχέσεις της Madonna με τον γιο της Rocco έχουν αποκατασταθεί πλήρως μετά τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Guy Ritchie για την επιμέλεια του έφηβου τότε γιου της, Rocco Richie. Ο 16χρονος τότε- Rocco Ritchie είχε αγνοήσει την εντολή του δικαστηρίου που του υποδείκνυε να επιστρέψει στην κατοικία της μητέρας του και ο ίδιος είχε επιλέξει να παραμείνει κοντά στον πατέρα του.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!