Στην Ελλάδα βρέθηκε αυτές τις μέρες η Μαρία Μενούνος και μοιράστηκες πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Μάλιστα, η ίδια επισκέφτηκε και τον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη για τη βοήθεια δέχτηκε από εκείνον όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαρία Μενούνος εξομολογήθηκε ότι η επίσκεψή της στον Άγιο Νεκτάριο ήταν ένα μεγάλο της όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της προσευχής της άκουσε έναν δυνατό κρότο ο οποίος την έκανε αμέσως να αντιδράσει.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μενούνος για την επίσκεψη στον Άγιο Νεκτάριο

«Ο Άγιος Νεκτάριος θεωρείται προστάτης για άτομα που πάσχουν από ασθένειες. όπως καρκίνος, καρδιακά προβλήματα, πόνος στις αρθρώσεις, επιληψία, αρθρίτιδα και άλλα. Από τότε που η μαμά μου και εγώ είχαμε διαγνωστεί με όγκους στον εγκέφαλο, οι φίλοι μάς έλεγαν ότι θα πήγαιναν εκεί για να προσευχηθούν για εμάς. Πήγαμε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Καλιφόρνια, αλλά το να πάμε στην εκκλησία του στην Ελλάδα ήταν πάντα το όνειρο. Ήθελα να πω ευχαριστώ για όλα τα θαύματα και τις θεραπείες με τις οποίες έχουμε ευλογηθεί.

Ήταν η πρώτη μας στάση στο ταξίδι. Λένε ότι οι πιστοί μπορούν να ακούσουν τον Άγιο Νεκτάριο στον τάφο. Μόλις γονάτισα άκουσα χτυπήματα. Αδύνατοι θόρυβοι χτυπημάτων. Ρώτησα την Ιωάννα την φίλη μας που μας καθοδηγούσε αν ήταν αυτός και μου είπε “ναι”. Αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έμεινα αρκετή ώρα στον τάφο. Προσευχήθηκα στον Άγιο Νεκτάριο και είπα “σε παρακαλώ, να το κάνεις αναμφισβήτητο”. Δεν θέλω να φύγω από εδώ αβέβαιη για το αν σε άκουσα”.

Μενούνος

Διάβασε τη συνέχεια στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet