Αν υπάρχει ένα ελληνικό instagram account που αξίζει να ακολουθήσεις αν λατρεύεις τα ταξίδια, αυτό είναι σίγουρα της Μαρίνας Βερνίκου. Η φωτογράφος και καλλιτέχνης ανεβάζει τα πιο εντυπωσιακά ενσταντανέ από κάθε μέρος του πλανήτη που βρίσκεται. Τα φανταστικά της κλικ δεν σε ταξιδεύουν απλώς, σου χαρίζουν ονειρα και σου δίνουν ιδέες για να οργανώσεις το επομενό σου ταξίδι.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το τελευταίο ταξίδι που έκανε στην Ινδονησία με την οικογένεια της.

Το τελευταίο βίντεο που η Μαρίνα Βερνίκου μοιράστηκε με τους followers δείχνει την “εξωπραγματική” όπως λέει η ίδια εμπειρία που έζησε:

«Ένα όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα», περιγράφει. «3 μέρες ψάχνω τα Manta ray με ένα φουσκωτό και όταν τα βλέπω από ψιλά πέφτω γρήγορα με μάσκα και βατραχοπέδιλα στο νερό για να τα δω να περνάνε από κάτω μου. Η εμπειρία είναι εξωπραγματική. Την πρώτη φορά που τα βλέπω σχεδόν δεν το πιστεύω. Έχω δει φωτογραφίες αλλά δεν φαντάζομαι ότι είναι τόσο μεγάλα. Περνούν γρήγορα από κάτω μου και ανεβαίνω πάλι γρήγορα στο φουσκωτό για να τα ξαναβρώ και να ξαναβουτηξω. Το κάνω για ώρες. Τελευταία μέρα πέφτω με μπουκάλες σε ένα σημείο που στα 15 μέτρα έχει πολύ δυνατά ρεύματα και τους αρέσει να πηγαίνουν εκεί και να κολυμπούν αντίθετα στο ρεύμα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα τα βρω και έχω χάσει λίγο τις ελπίδες μου μέχρι που εμφανίζεται το πρώτο και αρχίζω να φωνάζω μέσα από την μάσκα». 

«Πηγαίνω γρήγορα κοντά του και καταφέρνω να το ακουμπήσω αλλά τρομάζει και φεύγει γρήγορα. Για καλή μου τύχη λίγο αργότερα εμφανίζονται και άλλα και για 20’ κολυμπάμε παρέα. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Είναι από τις ωραιότερες εμπειρίες στη ζωή μου. Μοιράζομαι αυτές τις εικόνες μαζί σου, για να ανατρέξεις σε αυτές κάθε φορά που θα έχεις ανάγκη την ηρεμία. Για να ταξιδέψεις και εσύ με το μαγικό πέταγμα τους στο νερό, όπως ακριβώς ταξίδεψα και εγώ».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!