Στα προσβλητικά σχόλια που έχει δεχτεί στο παρελθόν αναφέρθηκε η Μέγκαν Μαρκλ στο νέο της podcast «Αrchetypes». Η Δούκισσα του Σάσεξ προχώρησε σε μία συναισθηματική εξομόλογηση, αναφερόμενη στις προσβολές που έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια. Οι συνομιλητές της στο πρόσφατο podcast της ήταν η Ινδή ηθοποιός, Deepika Padukone, ο Αμερικανός κωμικός, Jenny Slate και η Αμερικανίδα ηθοποιός, Constance Wu.

Mέγκαν Μαρκλ: Τα προσβλητικά σχόλια που έχει δεχτεί και ο λόγος που δυσκολεύεται να κλάψει

Η Μέγκαν τόνισε πώς συνηθίζεται κάποιες γυναίκες να αποκαλούνται με ευκολία «τρελές και υστερικές» με σκοπό να υποβαθμίσουν τυχόν προβλήματα τους. Η Μέγκαν Μαρκλ είπε χαρακτηριστικά: «Σηκώστε το χέρι σας αν σας έχουν αποκαλέσει τρελή ή υστερική ή έχουν πει ότι έχετε χάσει το μυαλό σας! Οκ! Τώρα πιάσαμε το νόημα!». Και πρόσθεσε: «Αν ήμασταν όλοι στο ίδιο δωμάτιο και μπορούσαμε να δούμε ο ένας τον άλλον, θα ήταν εύκολο να καταλάβουμε ότι πολλές από εμάς έχουν σηκώσει το χέρι. Το ίδιο και εγώ».

Στη συνέχεια τόνισε η Δούκισσα του Σάσεξ: «Με το να αποκαλείς κάποιον τρελό ή υστερικό απορρίπτεις εντελώς την εμπειρία του και ελαχιστοποιείς αυτό που νιώθει».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet