Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Variety, η δημοφιλής πλατφόρμα του Netflix αποφάσισε να αναστείλει όλα τα project της στη Ρωσία εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία.

 Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming ετοίμαζε τέσσερις ρωσικές σειρές, μεταξύ των οποίων ένα αστυνομικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Ντάσα Ζουκ, το οποίο, ενώ βρiσκόταν σε φάση γυρισμάτων, πλέον έχει μπει στο συρτάρι. Η σειρά αυτή είναι η πρώτη πρωτότυπη σειρά του Netflix που γυρίζεται στη Ρωσία.

Το μέλλον της πλατφόρμας στη Ρωσία είναι αμφίβολο καθώς η απόφαση που πήρε να μην συμμορφωθεί, παραβλέπει τον νόμο που προβλέπει ότι θα πρέπει να μεταδίδει 20 μεγάλα ρωσικά ομοσπονδιακά τηλεοπτικά κανάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Netflix αξιολόγησε τον αντίκτυπο των επιθέσεων της Ρωσίας. Την ίδια ώρα συνεχίζεται ο αποκλεισμός της από τα φεστιβάλ και τελετές απονομών βραβείων. Το Φεστιβάλ των Καννών ανακοίνωσε την Τρίτη ότι δεν θα υποδεχθεί καμία ρωσική αντιπροσωπεία, καθώς και ότι δεν θα γίνει δεκτός επισκέπτης με δεσμούς με την κυβέρνηση, ενώ το Series Mania Festival και το MipTV δήλωσαν ότι δεν θα υπάρχει ρωσική παρουσία στις εκδηλώσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Netflix υπολογίζεται πως έχει περίπου 1 εκατομμύριο συνδρομητές στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Διαβάστε επίσης: Netflix: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Μάρτιο

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet