Όταν ο Chet Hanks ήταν μαθητής λυκείου ξύπνησε βίαια από δυο άγνωστους άντρες που στεκόντουσαν στην άκρη του κρεβατιού του. Οι δύο άντρες τον πήραν με τη βία και τον οδήγησαν σε δομή για προβληματικούς εφήβους στη Γιούτα. Ο γιος του Tom Hanks φαίνεται ότι έζησε ακριβώς ότι και η Paris Hilton. Και πολλά άλλα παιδιά πλουσίων.

Τα προβλήματα εθισμού του είχαν γίνει ανεξέλεγκτα κι έτσι οι γονείς του έφτασαν σε αυτή την απόφαση.

«Φαλακρά κεφάλια, σαν στρατιωτικοί που έμοιαζαν με μπράβους, καταλαβαίνετε; Κι εγώ έλεγα, ‘Τι στο διάολο; Τι στο διάολο συμβαίνει; Και μου λένε: “Θα έρθεις μαζί μας”», είπε ο Chet Hanks στο podcast «Ivan Paychecks».

Έφτασαν στη Γιούτα μετά από 10 ώρες οδήγηση, δεν είχε στέγη πάνω από το κεφάλι του και τους έβαζαν να κάνουν χειρωνακτική εργασία. « Μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τον εύκολο ή με τον δύσκολο τρόπο» μου έλεγαν.

«Μας έκαναν κύκλους με ένα σακίδιο 80 κιλών στην πλάτη. Πολλά περνούσαν από το μυαλό σου. Είσαι υπό παρακολούθηση. Σε ψυχαναλύουν και σε διαλύουν», θυμάται ο Chet.

Όπως δήλωσε, αισθανόταν πως οι διάσημοι γονείς του χειραγωγούνταν όλο αυτό το διάστημα καθώς οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης χρησιμοποιούσαν τους πλούσιους γονείς των παιδιών λέγοντας ανακρίβειες ώστε να μπορούν να κρατάνε τα παιδιά περισσότερο βγάζοντας άπειρα χρήματα από αυτό.

 «Ήμουν εκεί περισσότερο καιρό από οποιονδήποτε άλλον. Είχα δει να έρχονται ή να φεύγουν άτομα στο πρόγραμμα, εκτός από ένα παιδί που ήταν εκεί για έξι μήνες» είπε και συνέχισε «Όταν δεν έχεις απολύτως τίποτα να απασχολεί το μυαλό σου… παρά μόνο τη νεκρική σιωπή, μια εβδομάδα μοιάζει με μήνα».

Πλέον, ο Chet Hanks είναι fitness influencer και στις 13 Σεπτεμβρίου συμπλήρωσε ένα χρόνο νηφαλιότητας.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet