Πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelenskyy δημοσίευσε φωτογραφίες με τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη Sean Penn, ο οποίος είχε πάει στην χώρα που χτυπήθηκε από την Ρωσία, για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον πόλεμο.

Ουκρανία
Ο ηθοποιός Sean Penn με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelenskyy

O ηθοποιός έφτασε στη χώρα για να καταγράψει αυτά που συμβαίνουν, να βοηθήσει στη μετάδοση της κατάστασης και τελικά στη λήξη της για όλους τους ανθρώπους που έχουν βρεθεί χωρίς να το θέλουν σε καθεστώς πολεμικής διαμάχης.

Ουκρανία

Ωστόσο η κατάσταση στην Ουκρανία έχει χειροτερέψει κατά πολύ, με αποτέλεσμα ο γνωστός ηθοποιός να αναγκαστεί (όπως και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της χώρας) να περάσει με τα πόδια τα σύνορα με την Πολωνία.

Ο 61χρονος ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Twitter πριν από μερικές ώρες όπου εικονίζεται με μια βαλίτσα στο χέρι δίπλα σε ένα κομβόι αυτοκινήτων.  

Στη λεζάντα έγραψε: «Εγώ και δύο συνάδερφοί μου περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα αφού εγκαταλείψαμε το αυτοκίνητό μας στην άκρη του δρόμου. Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα σε αυτή τη φωτογραφία μεταφέρουν γυναίκες και παιδιά μόνο, στα περισσότερα χωρίς να διακρίνονται αποσκευές, και το μόνο αξίας σε αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα αυτοκίνητο». Ο Σον Πεν είχε ήδη μεταβεί στην Ουκρανία το Νοέμβριο και είχε συναντηθεί με στρατιωτικούς.

Ο 61χρονος ηθοποιός που έχει τιμηθεί με δύο Όσκαρ -για τις ταινίες «Milk» και «Σκοτεινό Ποτάμι»- θα γύριζε ντοκιμαντέρ για τα στούντιο Vice, σύμφωνα με το δίκτυο NBC News.

Διάβασε ακόμα: Οι πρόσφυγες της Ουκρανίας μέσα από εικόνες που έκαναν το θλιβερό γύρο του κόσμου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet